|
|
||||
|
||||
![]()
καλα κανατε νυστια σε οσκαρ ????? ο αρακας ειναι για να του αδιασει το εντερο νυστια του κανουμε αν δε φαει τον αρακα
μαρια ποσο αλατι εβαλες ? 1 γραμ στα 5 λιτρα ? τιποτα δηλαδη επρεπε να βαλεις 1 γραμ το λιτρο εως και 3 για να δεις αποτελεσμα οσο για το επσον ουτε εγω το βρηκα εγω στο χελι μου εδωσα μια μεγαλη ποσοτητα σπιρουλινας και ψηλοσυνηλθε με συνδιασμο αλατι 1 γραμ το λιτρο
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα παθει δλδ το οσκαρ με τη νηστεια?
Νηστεια γινεται πριν τον αρακα για να "πιασει" ο αρακας.
|
||||
|
||||
![]()
και αμα δε μπορει να ενεργηθει οσο νυστια και να του κανεις τη θα αλλαξει ?
|
||||
|
||||
![]()
Τι μπερδεβουμε παλι την Μαρια παιδια .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έκανα 3μέρες νηστεία, έδωσα σήμερα αρακά αλλά δεν έκανε τίποτα. δείχνει έντονα οτι θέλει να φάει, αλλά είναι αρκετά πρησμένος και φοβάμαι να τον ταίσω. σήμερα έκανα αλλαγή γύρω στα 15λ νερό σκοπεύοντας να κάνω το ίδιο και αύριο για να ελλαττώσω την αλατότητα. θα πάω αύριο να πάρω το epsom salt που μου συνέστησε ο delta66. η γενική του εικόνα είναι καλή. σπιρουλίνα έχω κάτι μπιλάκια που δίνω στα χρυσόψαρα δεν έχω καθαρή σε σκόνη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
600 λίτρα όσκαρ | elk | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 62 | 31-10-10 03:47 |
Φουσκωμένη κοιλια | kospets | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-08-10 12:25 |
Αγγελοψαρο με φουσκωμένη κοιλιά | jimmis1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-04-10 20:22 |
τέτρα νέον - φουσκωμένη κοιλιά | maria p | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-11-09 18:03 |
Aρρωστο όσκαρ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 13-02-04 01:03 |