|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αχαχχαχααχ εκτος απο τα λεφτα που θα χρειαστεις που ειναι πολλα κρατα μερικα στην ακρη για να παρεις καμια μασκα και κανα αναπνευστηρα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια για να σοβαρευτουμε... θα ειναι χαρα μου μια στις τοσες να μπαινω μεσα στο ενυδρειο και να ταιζω τα ψαρια με το χερι...
ΑΛΛΑ... οι διακοσμιση και οι εργασιες θα γινονται χωρις να μπαινω μεσα. στο τελειωμα του ενυδρειου θα γινει περιμετρικα ενα σεναζι και μαζι θα δημιουργηθει ενας σταυρος οπως στο πατο του ενυδρειου. ετσι θα μπορω να εχω προσβαση σε ολο το ενυδρειο απο πανω χωρις να χρειαζεται να μπαινω μεσα με το παραμικρο... οσο για τα τζαμια καταργουνται σφουγγαρια και μαγνητες και υπαρχουν οι ωραιοτατες σκουπες...
|
|||
|
|||
![]()
θάναση μπράβο σου, περιμένω να το δω γεμάτο !!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον σταυρο απο πανω θα μπορουσε να ειναι και με δοκαρια ξυλινα οπως στης σκεπες αλλα και σανιδες χοντρες που εχουν πιο πολυ πλατος ακομη, και ξυλο που δεν λυγιζει και δεν σαπιζει στο νερο.Προσαρμοσμενα στο σιναζει βαζωνταστα οταν το καλουπονης.Εχει στο εμποριο τετοια, αποθηκες ξυλιας.
Καλη δουλεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα δουλευουν πανω ολα μαζι σαν τις κοντρες στα γυαλινα ενυδρεια...
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπενεις πανω ανετα? θα αντεχει το βαρος ανθρωπου αυτος ο σταβρος?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα εχω μια ταβλα και θα μπορω να πηγαινω οπου θελω...
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποπο ρε φιλε καλο κουραγιο μπραβο σαου
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!! να σαι καλα!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |