|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θαναση μην ξεχασεις να βαλεις κοντρες στο καλουπι (στα τοιχεια) στην κατω μερια. το κολωνακι το κεντρικο θελει <<κλειδωμα>> για να μην ανοιξει. ενας μπακαλιστικος και γρηγορος τροπος ειναι να το δεσεις με χοντρο συρμα γυρω γυρω σε 2-3 μεριες.
απο κει και πανω που θελεις να χτισεις δεν θα σε εμποδισουν τα σιδερα? |
|
|||
|
|||
![]()
Χρήστο θα "καρφώσει" τους τσιμεντόλιθους στα σίδερα.. οι αποστάσεις που έχει τα σίδερα μεταξύ τους είναι όσο είναι οι τρύπες τους τσιμεντόλιθους
------------------------- Εγώ αυτό που έχω να πω είναι να βάλει τις αναμονές για το πρέκι όταν θα ρίξει το σκυρόδεμα στις κολώνες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Butterfly : 12-02-13 στις 12:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
αν ειναι ετσι, τοτε ενταξει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοστεριωτο!!!!!και καλοριζικο να ειναι σκορδα, αν θες εχω να σου δωσω μια στολη καταδυσης για να το καθαριζεις
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που εβαλες τα καλουπια αρχισε να περνει μορφη και φαινεται πολυ ωραιο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
πχ..... ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- ετοιμο και το τελευταιο κολωνακι!!!! εκλεισα και τα κενα οπου ειχε... και ειμαι σχεδον ετοιμος για το μπετον. μενει μονο να κανω ενα γενικο καλο στιριγμα σε ολα, και να φτιαξω το καλουπι για να βγει κατευθειαν η πατουρα για το τζαμι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 13-02-13 στις 16:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση με μονοκομματο τζαμί ειναι τεράστια η διάφορα στην τιμη?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |