|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα ψαρια ποσο αντεχου αταιστα? 2)θα περιμενω να μου πειτε τι να ζητησω 3)τo βιολογικο να το βαλω?πες μου πως... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2) και ετσι οπως σου ειπα να το ζητησεις, ξερει ο πετσοπας τι ειναι. καντου ενα τηλεφωνημα να δεις αν ξερει 3) πες μου τι βιολογικο εχεις και τι φιλτρο γιατι τα εχασα εδω μεσα και θα σου πω! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω γυρισει την ακρη του φιλτρου ελαφρως για αναταραξη πηρα siporax πως τοποθετω το βιολογικο υλικο.μου ειπαν ξεπλυμα με τρεχουμενο χλιαρο νερο και το βαζω ολο οπως ειναι στο φιλτρο ΚΑΤΩ απο τα σφουγγαρια.στην βαση δηλαδη 3)μαζι με το βιολογικο υλικο εχει ενα μπουκαλακι με βακτηρια και μου ειπαν να το ριξω ολο στο φιλτρο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα βακτηρια απο πισω πρεπει να λενε οδηγιες. Ολα τα βακτηρια στο φιλτρο δε βλεπω λογο. Δες τις οδηγιες και πραξε. Αν δεν εχει οδηγιες πες μας ποια βακτηρια ειναι να σου πουμε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το φιλτρο μου ειναι αυτο: http://www.juwel-aquarium.co.uk/out/...0/09300(2).jpg τα βακτηρια ειναι αυτα: http://www.zooprofi.de/info/6727/ser...tart_50ml.html δηλαδη προτεινεις απο κατω προς τα επανω(με εισροη νερου απο πανω)σφουγγαρι,siporax,υαλοβαμβακα? |
|
|||
|
|||
![]()
αν εχει μεσα ανθρακα βγαλτον. μπορεις να κανεις το βιολογικο υλικο σαντουιτς (σφουγγαρι, σιποραξ, σφουγγαρι)
με τα βακτηρια αυτα μαλλον εισαι οκ να στρωσει γρηγορα. κανε καθε 2 μερες μετρησεις να δεις πως παει. οι οδηγιες στο μπουκαλι λενε ποσα να βαλεις |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου τα ψαρια τα εχεις στο βαζο ακομα;Αν ναι βαλτα στο ενυδρειο ΤΩΡΑ...το βαζο ειναι 1000 φορες χειροτερα απο το αστρωτο ενυδρειο αστρωτο το ενα αστρωτο και τ αλλο.Τα στρεσαρεις μεσα στο βαζο συν την αμμωνια συν το κρυο συν την ελειψη χωρου,στο ενυδρειο θα εχουν απλα την αμμωνια,ΜΗΝ ριχνεις επιπλεον αμμωνια μονο τα βακτηρια,μπολι αμα θες ελα να σου δωσω εγω
------------------------- με τα βακτηρια αν στρωσει θα στρωσει σε 1-2 βδομαδες,αν δεν βρεις μπολι αγορασε αντιχλωριο Prime που λειτουργει και εναντια στην τοξικοτητα της αμμωνιας.Σε ποια περιοχη εισαι;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 13-02-13 στις 04:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα εκανα θαλασσα... ξανα απο την αρχη.. λιγη βοηθεια | zweet | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 17-04-12 10:36 |
βοηθεια για στρωσιμο | scooby14 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-05-10 17:49 |
την βοηθεια σας για στρωσιμο | lio2006 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-05-10 12:11 |
στρωσιμο ξανα... | platy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-11-09 22:45 |
βοηθεια στο στρωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 10-10-06 16:35 |