|
|
|||
|
|||
![]()
περιεργη κλιμακα. παντως 1 δεν δειχνει οτι εχει στρωσει. κι εξαλλου εχεις νιτρωδη κι αμμωνια που δε θα επρεπε. βρες μπολι η παρε αυτο που σου ειπα (ας μας θυμησει καποιος το ονομα του γιατι ξεχναω) για να στρωθει αμεσως
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα ψαρια ποσο αντεχου αταιστα? 2)θα περιμενω να μου πειτε τι να ζητησω 3)τo βιολογικο να το βαλω?πες μου πως... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
2) και ετσι οπως σου ειπα να το ζητησεις, ξερει ο πετσοπας τι ειναι. καντου ενα τηλεφωνημα να δεις αν ξερει 3) πες μου τι βιολογικο εχεις και τι φιλτρο γιατι τα εχασα εδω μεσα και θα σου πω! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω γυρισει την ακρη του φιλτρου ελαφρως για αναταραξη πηρα siporax πως τοποθετω το βιολογικο υλικο.μου ειπαν ξεπλυμα με τρεχουμενο χλιαρο νερο και το βαζω ολο οπως ειναι στο φιλτρο ΚΑΤΩ απο τα σφουγγαρια.στην βαση δηλαδη 3)μαζι με το βιολογικο υλικο εχει ενα μπουκαλακι με βακτηρια και μου ειπαν να το ριξω ολο στο φιλτρο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα βακτηρια απο πισω πρεπει να λενε οδηγιες. Ολα τα βακτηρια στο φιλτρο δε βλεπω λογο. Δες τις οδηγιες και πραξε. Αν δεν εχει οδηγιες πες μας ποια βακτηρια ειναι να σου πουμε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το φιλτρο μου ειναι αυτο: http://www.juwel-aquarium.co.uk/out/...0/09300(2).jpg τα βακτηρια ειναι αυτα: http://www.zooprofi.de/info/6727/ser...tart_50ml.html δηλαδη προτεινεις απο κατω προς τα επανω(με εισροη νερου απο πανω)σφουγγαρι,siporax,υαλοβαμβακα? |
|
|||
|
|||
![]()
αν εχει μεσα ανθρακα βγαλτον. μπορεις να κανεις το βιολογικο υλικο σαντουιτς (σφουγγαρι, σιποραξ, σφουγγαρι)
με τα βακτηρια αυτα μαλλον εισαι οκ να στρωσει γρηγορα. κανε καθε 2 μερες μετρησεις να δεις πως παει. οι οδηγιες στο μπουκαλι λενε ποσα να βαλεις |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα εκανα θαλασσα... ξανα απο την αρχη.. λιγη βοηθεια | zweet | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 17-04-12 10:36 |
βοηθεια για στρωσιμο | scooby14 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-05-10 17:49 |
την βοηθεια σας για στρωσιμο | lio2006 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-05-10 12:11 |
στρωσιμο ξανα... | platy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-11-09 22:45 |
βοηθεια στο στρωσιμο | ilias kostas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 10-10-06 16:35 |