|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα εγω δεν υπαρχει αδεσποτο στις Σερρες που να μην εχω παιξει χαιδεψει. Αλλα οταν κινειτε στους δρομους ειναι εκτεθειμενο να μεταφερει οποιοδηπωτε μικροβιο υπαρχει. Και αφου ειναι ανεμβολιαστα και ασθενειες. Αλλα δεν πτοουμαι μπορει να τα πιανω κλπ κλπ αλλα μεχρι να πλυνω τα χερια μου ειμαι σαν κουλος δεν τα χρησιμοποιω καθολου.
Οσον αφορα το θεμα με τα ψαρια και μενα υπερβολικο μου φανηκε αλλα δεν εχω εμπειρια για να πω κατι εκτος απο αυτο. Μαλλον ειμαι πειραματοζωο, καθοτι τα ψαρια ειναι φρεσκοεισηγαγμενα και εχω 2-3 αμυχες στα χερια απο το αδεσποτο αλλα χτες το φιλτρο το καθαρισα με γυμνα χερια και στο ενυδρειο γυμνα χερια βαζω. Αν σταματησω να γραφω τις επομενες μερες... χαρηκα που σας γνωρισα. Και μια απορια σοβαρα τωρα. Αναφερθηκε οτι εβαλε καποιος ιδρωμενα χερια στο ενυδρειο και πεθανε αγγελοψαρο...τι παιζει με αυτο σοβαρα; Αν σηκωσω τη μασχαλη μου πανω απτο ενυδρειο δηλαδη παει το ενυδρειο;; Θα ψοφησουν ολα;! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ολοι με γυμνα χερια καθαριζουν τα ενυδρεια δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος να καθαριζει με γαντια.Οσο για τον αν παιζει να κολλησουμε κατι απο τα ψαρια το θεωρω πολυ σπανιο εως απιθανο.Επειδει ομως ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει
αν εχω καποια πληγη στα χερια ειμαι λιγο προσεχτικος. |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτατε απο ποτε εχεις να πλυθεις ,,,το ξερεις το αρωμα ιδρωτίλα,,,κραταει μακρια σου τα παντα απο ζωντανα ,,μεχρι γυναίκες
![]() ![]() Εγω νομίζω οτι τα ψαρια ειναι ποιο ευαίσθητα απο εμας ,,γιαυτο προσεχε τις αμασχαλες σου . ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η συντροφος μου βρηκε τυχαια αυτο http://on-news.gr/2013/01/22/ta-psar...oun-asthenies/
Και αμεσως κόλλησα, αλλά μετα σκεφτηκα : καπνιστης 12 χρονια Μπογιατζης 14 χρονια ( εκει να δεις χημικα ) Και αρραβωνιασμενος 2 και ακόμα υπαρχω!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() σσσσσσσττ ερχεται! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα ηταν πολυ ενδιαφερον η αποψη αυτων των "ερευνητων" σχετικα με καποια ειδη ανθρωπων οπως :
1. ανθρωπους που ταξιδευουν σε ολα τα μηκη και τα πλατη 2. γιατρους / νοσηλευτικο προσωπικο 3. ανθρωπους που δουλευουν σε μοναδες βιολογικου καθαρισμου 4. ιεροδουλες 5. βιολογους 6. ανθρωπους που κινουνται με αστικα 7. σκουπιδιαρηδες 8. ναυτικους 9. κτλ κτλ κτλ (η λιστα πρεπει να ειναι τεραστια) κανει να δινουμε χειραψια σε ολους αυτους η πρεπει να φοραμε γαντια και μασκα για να τους πλησιαζουμε? ![]() ...τελικα ο μονος που δεν κινδυνευει ειναι ο ντεντεκτιβ Μονκ ![]() επισεις το αρθρο το βρισκω ελειπες αφου επρεπε να αναφερει να φοραμε γαντια για να ποιασουμε χρηματα μια και περναναι απο τα χερια ολων των παραπανω, και ακομα χειροτερα και απο κατοχους ενυδρειων χαχαχα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειδικα αν πλυνεις τα χερια σου με το σουπερ ντουπερ ουαου μυρωδατο σαπουνι, και αμεσως μετα βαλεις α-μασχαλη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Κουραμπιές
Και μια απορια σοβαρα τωρα. Αναφερθηκε οτι εβαλε καποιος ιδρωμενα χερια στο ενυδρειο και πεθανε αγγελοψαρο...τι παιζει με αυτο σοβαρα; Αν σηκωσω τη μασχαλη μου πανω απτο ενυδρειο δηλαδη παει το ενυδρειο;; Θα ψοφησουν ολα;! ![]() XA XA XA XA....!!! ΦΟΒΕΡΟΣ,ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του συλλόγου . | ΣΤΑΜΑΤΗΣ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 80 | 18-03-13 13:18 |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |