|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επισης παλιοτερα ειχα διαβασει μια δημοσιευση του Raven, με τιτλο "τι επαθε ο ανθρωπος", και αναφεροταν σε εναν Γερμανο, που αρχισε να χανει βαρος και να παρουσιαζει περιεργα συμπτωματα, μεχρι που εφτασε στο κατωφλι του θανατου, και οι γιατροι δεν μπορουσαν να βρουν την αιτια.
Δεν ξερω την καταληξη, αλλα στην αναζητηση της αιτιας, ειχε πει στους γιατρους οτι φροντιζε να δοκιμαζει ο ιδιος πρωτα, τροφες που εφερνε απο την Ασια. Θα ψαξω να το βρω να μην τα λεω τοσο περιληπτικα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() οκ, επρεπε να χαμηλωσει λιγο τη θερμοκρασια γιατι σφιξαν οι ζεστες ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
βασικα εγω θα ελεγα ανηκω στη γεννια που αναφερεσαι, αν οπως λες εχεις απο το 86 ενυδρεια μαλλον ανηκεις στη γενια που εφτιαχνε λιθινα εργαλεια ![]() ![]() ![]() ![]() χιουμορ κανω φυσικα μην παρεξηγηθεις ![]() Τετοιες προφυλαξεις θα παρει καποιος που κοβεται και δε βγαινει απο το σπιτι για να μην μπει μεσα του καποιο μικροβιο...
![]() Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε. Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 17-01-13 στις 21:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με ένα καλο πλύσιμο των χεριών, πριν αλλά και μετά την επαφή με το ενυδρείο, μειώνεις παρα πολύ τις πιθανότητες να κολήσεις αλλά και να μεταφέρεις κατι στο ενυδρείο σου!
|
||||
|
||||
![]()
βασικα εγω θα ελεγα ανηκω στη γεννια που αναφερεσαι, αν οπως λες εχεις απο το 86 ενυδρεια μαλλον ανηκεις στη γενια που εφτιαχνε λιθινα εργαλεια
![]() ![]() ![]() ![]() χιουμορ κανω φυσικα μην παρεξηγηθεις ![]() Χαχα, όχι βέβαια δίκιο έχεις, λίθινα εργαλεία είχαμε τότε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πλενω καλα τα χερια μου οταν τα βαζω στο ενυδρειο για να μην κολλησουν τιποτα τα ψαρια απο αυτα που πιανω καθημερινα ,,χρηματα, κερματα,τσιγαρα ,ρουχα ΚΛΠ,,,τι αλλο θα γραψουν για να μην εχουμε ψαρια στα ενυδρια μας ελεος....
Ας μας πη καποιως που ασχολείται με ενυδρεια απο το 1990 ας πουμε αν κόλλησε κατι απο τα ψαρια ,,που τοτε δεν υπηρχανε πολλα βιβλια και καλη ενημέρωση οπως τωρα. Εγω παντος που ασχολουμε απο το 1996 το μονο που κολλησα απο τα τροπικα ψαρια ειναι ψαροτρελα,,,, ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oταν ειχα βαλει τα pearl gourami στο 120λιτρο, καποιοι μου ειχαν γραψει οτι τα ψαρια αυτης της οικογενειας ενδεχεται να μεταφερουν ασθενειες ισως επικινδυνες και για τον ανθρωπο.
Ελληνας κροισος με 5 γραμματα... Ποιος ναναι ρεεε... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καπου διαβασα πριν χρονια για μια ασθένεια δεν θυμαμε ακρηβως πια ,,οτι αν εχει αυτην την αρρώστια στο ψαρι [σπανια μεν εως πολυ σπανια ] οτι μπορει να γινει επικίνδυνη για τον ανθρωπο .
Αλλα τοσα χρονια δεν ακουσα τιποτα να επαθε κάποιος ενυδρειοφιλος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του συλλόγου . | ΣΤΑΜΑΤΗΣ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 80 | 18-03-13 13:18 |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |