|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερεις τι αρρωστιες μπορει να κουβαλαει.
|
|
||||
|
||||
![]()
χαιδευοντας εναν σκυλο δεν γινεται να κολλησουμε ΤΙΠΟΤΑ οσες αρρωστιες και να κουβαλαει (το να πεθανουμε δεν το συζηταω καν
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντως μπορει να γινει ομως παντα οπως λεει και το αρθρο,που εχει επιστημονικη βαση,αναφερεται σε ανοσοκατεσταλμενους ανθρωπους κυριως(ανοσοκατεσταλμενος κοινως δεν εχει αμυντικο ανοσοποιητικο συστημα αρα ειναι ευαλωτος σε οτιδηποτε).σε μας τους υπολοιπους ειναι παρα πολυ δυσκολο να γινει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πεστααααααα
|
|
||||
|
||||
![]()
τσιμπουρι 2 φορες ειχα αρπαξει πιτσιρικος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα καταπληκτικο κουκουρουκου αρθρο!
Οι επιστημονες εκαναν την δουλεια τους και δημοσιευσαν μια μελετη σε ενα περιοδικο σχετικο με ασθενειες των ψαριων απο την παρεμβατικοτητα του ανθρωπου σε αυτα. Μετα τα διαφορα blogs πηραν αποσπασματικα κομμάτια του αρθρου και το εκαναν ειδηση. Βεβαια δυστηχως για αυτα (blogs) οι επιστημονες δεν εχουν απτη αποδειξη (η τουλαχιστον δεν την δημοσιευσαν) οτι ανθρωποι εχουν χασει την ζωη τους απο τροπικα ψαρια. Επειδη το θεμα το εχω ψαξει πολυ μπορειτε να διαβασετε στο θεμα εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=67028 μερικα χρησιμα πραγματακια.
|
||||
|
||||
![]()
Οι καταχρήσεις της ζωής μου!
"Πίνω, καπνίζω, μεθάω, οδηγώ πιωμένος, τρέχω με 180, κάνω σεχ χωρίς προφύλαξη ,δεν παίρνω τα χάπια της καρδιάς, εχω ενυδρείο," Τελικά είμαι ενα ρεμάλι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντος παιδια οταν εκανα μετακομιση (την ιδια μερα) και εστεισα ξανα το ενυδρειο απο την αρχη αλλα κρατησα το εξωτερικο φιλτρο για να μην χασω την βιολογια....... κατα εναν περιεργο τροπο λογω βιασυνης..... εβαλα αναποδα την εξοδο με την εισοδο του φιλτρου...... με αποτελεσμα να μην ξεκιναει....:!!!!! και δοκιμασα τα παντα (πρεπει να ηπια πολλα λιτρα νερο ) ρουφα ρουφα ρουφα........!!!!! τι χερια και πληγες....... ηπια ολων το βοσπορο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Α παιδια ολα κιολα. Διαλεξτε...η θα αγχωνομαστε για καμια μολυνση και για τις μασχαλες μας η θα γινουμε ...............
Εδω και η επιστημονικη εξηγηση ![]() http://www.youtube.com/watch?v=5Mm3cB1tT38 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον του συλλόγου . | ΣΤΑΜΑΤΗΣ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 80 | 18-03-13 13:18 |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |