|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαβασα πιο πανω (141) που γραφεις οτι εκανες τεστ ΝΗ3 ΝΟ2 ΝΟ3 και τα βρηκες μηδεν. Προφανως εννοεις οτι εκανες στην αρχη μονο τεστ ΝΗ3. Το συμπερασμα μου ειναι οτι η βιολογια ειναι ανυπαρκτη και εφοσον εχεις φουλ αμμωνια (τεστ με τη μυτη και προσθετεις αμμωνια) και μετρας μηδενικα ΝΟ2 ΝΟ3. Μπορει να εχουν συμβει διαφορα. Εχω διαβασει οτι η μεγαλη ποσοτητα αμμωνιας μπορει να σκοτωσει τα ιδια τα βακτηρια που ζουν απο αυτην κλπ. Δεν εχω εμπειρια σε στρωσιμο με αμμωνια και δεν μπορω να βοηθησω περαιτερω. Εγω θα σταματαγα την παροχη αμμωνιας ανεξελεγκτα παντως και θα ξεκινουσα απο την αρχη ( με αλλη μεθοδο βεβαια, αλλα αυτο ειναι επιλογη του καθενος)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-03-11 17:40 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |
παιδια εστησα επιτελους | nhreas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 10-07-03 13:54 |