|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Rottbea αν μπορεις φερε μου και εμενα λιγα φυλλα αν μπορεις .Επισης αν καποιος εχει κανα κλαδεματακι ειναι ευπροσδεκτο .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιωργο ειδα τωρα το μηνυμα αλλα την Πεμπτη το απογευμα θα σου φερω!
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη σου εχω στείλει ενα πμ σε περίπτωση που δεν εχεις δει..!!! τα ψαράκια ειναι στην προσαρμογή ακομα και σε λίγο μπαίνουν στο ενυδρείο..φωτός απο αυριο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() To καλυτερο χασατε...Εβγαλε ο θειος Δημητρης τα ρουχα του και επεσε στην λιμνη για να πιασει ενα Οσκαρ! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για τα ρουχα θα θελες αλλα δεν θελω να σου χαλασω την φαντασιωση! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δε θυμάμαι να είπαμε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό (πέρα από το Θείο Δημήτρη!).
Αυτό που πρέπει να ξέρουμε όλοι είναι ότι Τετάρτη απόγευμα (ίσως και το πρωί, ανάλογα με τα προγράμματά μας) πάμε και κάνουμε μια γενική επόπτευση, ξεπλένουμε χαλίκια και λοιπές βαριές δουλειές και Πέμπτη απόγευμα πάμε όλοι και στήνουμε τα πάντα να είμαστε κομπλέ και αν χρειαστεί κάτι ψιλό να έχουμε την Παρασκευή. Όποιος έχει τη λίστα με τα τηλέφωνα ας μου τα στείλει με ένα pm να σας έχω όλους φακελωμένους!
|
||||
|
||||
![]()
μη ξεχαστείτε ε!!!! κάποιος να κάνει το φωτογράφο κατά τη διάρκεια του στησίματος να πάρουμε και εμείς λίγο μάτι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στελιο Τεταρτη το πιθανοτερο ειναι να στησουμε τα hardscpae και απλα Πεμπτη να φυτεψουμε και να βαλουμε τις τελευταιες πινελιες!
|
||||
|
||||
![]()
Αν στησουμε την Τεταρτη το Hardscape θα στεγνωσουν τα ξυλα και θα εχουμε προβλημα μεγαλο,αφου λογικα θα γεμισουμε τα ενυδρεια αφου φυτεψουμε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τέλος πάντων... Στείλτε μου κι εμένα τα τηλέφωνά σας για να σας έχω... Θα στείλω κι εγώ... |
|
||||
|
||||
![]()
τα exodons ειναι στην γυάλα..σημερα το πρωι που ανοιξα τα φώτα για να ταίσω είχαν κανονικά τα χρώματα τους ειναι ολα κινητικά...λίγο με την αρτέμια ειχαν ενα θέμα..αλλα νομίζω οτι ετσι ειναι το χαρακτηριστικό του κοπαδιου(ηταν ολο σαν μπάλα και εφευγαν 2-3 ψαρια που και που τσιμπαγαν και ξαναγυριζαν)..γενικα εχουν ωραια συμπεριφορα...!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη μην ανησυχείς, εγώ θα πάρω την ξαπλώστρα μου και εκεί που θα αράζω και θα δίνω οδηγίες όλο και καμία θα τραβήξω!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακυρα τα Οdessa...
![]() Tα rosy barb εχουν κοινο βιοτοπο οπως επισης και τα Puntius denisonii,τα melon barb και τα barbus filamentosus..... ![]() E ρε θα με φανε οι δρομοι το διημερο...
|
||||
|
||||
![]()
χεχεχε..δώσε πόνο...!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |