|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ασε τις πιστες και τις πιτσες και βρες τα φυτα που θελουμε...
Καιγομαστε λεμεεεεεεεεεεε............... Cabomba furcatus Ech. tenellus Vallisnerias spiralis ή americana ή ......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις πλακα??????????????
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ...(rottbea ,φέρε κανα φύλλο ρε μαν...εγω θα σου φέρω τα πραματα )
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 5-6 μεγαλες φουρκατες,αρκετες σπιραλις,καμποσες γιγαντεα,και 4-5 τενελους για σενα καρδια μου και πλακα δεν κανω.Τα λεμε το απογευμα!
|
||||
|
||||
![]()
ΠΩ ΠΩ..........Τι λες τωρα ρε φιλε???????
Μεγαλη κεντα,φλος ρουαγιαλ και λιγα λεμε......... ![]() Βλεπω το καημενο το ενυδρειο σου μια μερα πριν στησουμε να ειναι κρανιου τοπος! Βιοτοπικο Σαχαρα λεμε! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Rottbea αν μπορεις φερε μου και εμενα λιγα φυλλα αν μπορεις .Επισης αν καποιος εχει κανα κλαδεματακι ειναι ευπροσδεκτο .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιωργο ειδα τωρα το μηνυμα αλλα την Πεμπτη το απογευμα θα σου φερω!
|
||||
|
||||
![]()
Την κοπαναω απο την δουλεια...
Κατα τις 5 θα ειμαι Τριτση,οποιος θελει κατι στο τηλ. Οποιος χαθει να ψαξει εναν ψηλο,μελαχρινο,πλουσια μακρια ισια μαλλια,σαρκωδη χειλη,λαμπερα ματια και ωραιους γλουτους....Ο Rottbea θα ειναι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξαφνικά μετά τις τελευταίες δηλώσεις ο Θείος Δημήτρης μου φαίνεται πιο ερωτεύσιμος από ποτέ!
Υ.Γ.: Ήδη πίνω φραπόγαλο και περιμένω... Άντε!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |