|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα δεν με εχουν ειδοποιήσει απο την διοργανώτρια εταιρια για την συμμετοχη μας,ουτε καν για το τι υποστρωμα θελουμε...
Περνω τον Νιδαλ μια εβδομαδα και εχει προβλημα το τηλ. του. Μπορει καποιος να πεταχτει απο εκει αυριο,να δηλωσει υποστρωματα τουλαχιστον...? Αν ναι θελουμε για το ενα ενυδρειο λεπτόκοκκο μπεζ φυσικο χαλικακι και για το αλλο λευκη η καλυτερα μπεζ μη ασβεστολιθική αμμο. Αν μπορει καποιος ας το πει,ο Κωστας ο Αεκτζης ειναι διπλα αλλα δεν εχει εμφανιστει απο εχθες που τον ηπιαμε απο τον νιονιο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ρε συ..αφου θα παω με τον kgf για τα ψάρια απο κει αυριο..να το πουμε?..
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν βρειτε καναν αρμοδιο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε ολο και καποιος θα ειναι...!!!! του ..ουστη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα εδω ειμαι παιδια διημερο ημουν οικοδομη και δεν ειχα καθιολου χρονο..τι θελετε στον νινταλ να παω εγω
σημερα θα παμε για καφε?? |
|
||||
|
||||
![]()
Πετάξου αν είναι να του πεις για τα υποστρώματα που λέει ο Ντίμης παραπάνω!
Καφέ σήμερα στις 5 χοντρικά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στον νινταλ θα μπορω να παω σε κανενα διωρο γιατι ειμαι στην δουλεια τι υποστρωμα να του πω?? θα παει ο πλατυ τελικα που ειδα παραπανω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καφέ στου Τρίτση στην καφετέρια.
|
||||
|
||||
![]()
εγω 8α παω στον χώρο της έκθεσης παιδια....να παραλαβω τα exodons..
|
|
||||
|
||||
![]()
5 θα βρεθω με τον τασο να παμε για τα ψαρια και μετα θαρθουμε παρκο. κατα τις 530-6παρα υποθετω θαμαστε εκει.παω να δω για τα παφερ τωρα και αν τα βρω θα ενημερωσω.αμα θελει κανεις τιποτα το τηλ μου τοχει ο τασος κιαλλος ενας δε θυμαμαι ποιος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
dimi τα υλικα ειναι πετρες και μερικα ξυλα .
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον Υποστρωματα πηγα απο του νιδαλ και εδωσα την παραγγελια!
Για ψαρακια εκανα ενα κονε,αλλα θα σας πω στον καφε τα υπολοιπα. Γιωργη φερε ενα δυο κομματια απο τις πετρες να δουμε για τι μιλαμε,οπως επισης και ενα μακρυ ξυλο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες, καλό καφέ...
Όταν πάτε σπίτι να γράψει κάποιος τι περίπου αποφασίσατε και πως θα πάει το πρόγραμμα από αύριο... Τι ώρα θα βρεθούμε και που κλπ... Εγώ, σπίτι-διάβασμα σήμερα... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |