|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aγαπημενοι μου...
Το Βορνεο δεν το φιξαραμε,απλα ειπαμε να το εξετασουμε σαν βιοτοπο. Αν ειναι δυσκολο να βρουμε τα ψαρια,οπως και να στησουμε καποιο αξιολογο ακουασκεηπ θα τον προσπερασουμε. Γι αυτο πρεπει να εχουμε ετοιμες ενναλακτικες,οχι απαραιτητα απο Ασια,αλλα απο παντου,οποιος εχει κατι κατα νου να το ψαξει λιγακι και μετα να μας το αναλυσει. Οχι απαραιτητα μελος της ομαδας αλλα και και οποιος φιλος θελει να πει την γνωμη του. Απαραιτητο για καθε βιοτοπο ειναι να εχουμε ευκολα διαθεσιμα ψαρια. Το Sulawesi δεν το εχουμε εγκαταλείψει,ειναι ενα απο τα plan b...
|
||||
|
||||
![]()
αν θελετε μια πρωταση απο Νοτιο αμερικη
να σας πεταξω μια ιδεα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αν ειμουν Αθηνα θα επερνα μερος και θα μπορουσα να βοηθησω πιο πολυ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Να ρίξω κι εγώ μια ιδέα για Ασία
http://www.ukaps.org/forum/viewtopic.php?f=35&t=21327 Εγώ βέβαια ένα τέτοιου σχήματος ενυδρείο το φαντάζομαι με aquascape ορυζώνα (με φυτεμένο ρύζι) και άγριους bettas μεσα, αλλά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λοιπον τωρα περα απο την πλακα... ειναι πιο ευκολο να βρουμε πρωτα τα ψαρια παρα να σκεφτομαστε το εκαστοτε βιοτοπικο και μετα να δουμε αν υπαρχει διαθεσιμοτητα σε ψαρια και φυτα...δηλαδη παιρνουμε λιστες απο διαθεσημοτητεςψαριων σε πετ και μετα παμε και στο αναλογο βιοτοπικο,,, ------------------------- Παράθεση:
αλλα το σχημα του ενυδρειου δεν βοηθαει καθολου!!! υγ.. τι υγρασια θα εχει αυτος σπιτι του με τετοιο ενυδρειο???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 22-09-12 στις 13:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη ριξε την ιδεα σου ρε μαν...Δεν εχουμε να χασουμε τιποτα.
Γιαννο,τελειο το ενυδρειο αλλα εμεις εχουμε καπακι και χαζες διαστασεις,ασε που δεν προλαβαίνουμε να βρουμε τετοια ψαρια...Επισης το ενυδρειο με φυτεμενο ρυζι θα ηταν πανεμορφο και ιδιαιτερο αλλα εμεις πρεπει να στησουμε ενα ενυδρειο σημερα και μετα απο 2 μερες να κριθει.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι συζητήσεις κάνατα στον καφέ, πάντως αν δεν υπάρχουν λόγοι που δε γνωρίζω επαναφέρω τη σχέση για το αφρικάνικο ποταμάκι με τα ctenopoma που είχες βρει.
Πάντως γύρισα και έφερα τα ξύλα του πατρινού, μαζί με κάτι άλλα μικρά μοπάνια. Για τις μπλούζες απλά να αναφέρω ότι τελικά μάλλον θα είναι μονόχρωμες γιατί ο προμηθευτής δε φέρνει τα δίχρωμα μπλουζάκια που είχαμε αρχικά υπολογίσει... γιατί δεν πουλάνε και αν τα θέλουμε θα πρέπει να αγοράσουμε ολόκληρη την κούτα. Έλεος.
|
||||
|
||||
![]()
μονόχρωμες αλλα τι χρώμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εγω για κατι διαφορετικο απο τα συνηθησμενα, θα ελεγα να φτιαξετε κατι σε Νοτιο Αμερικη, με ενα ειδος ψαριου σε κοπαδι ( αναλογα το μεγεθος του ενυδρειου ) 10-20-30 τεμ.
να παιξεται σε λιγο black water η ακομη και κανονικο... δειτε αυτο το ψαρι και δειτε στησιματα και βιντεακια. Exodon paradoxus ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
να ..τα βλέπεις?>.καλα ελεγε ο platy να ''παίξουμε'' σε blackwater
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε τι μέγεθος υπάρχουν; ΥΓ:Τελικά τους μασκαράδες να μην τους βάλουμε με Dwarf Puffer;;;; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά (οι της ομάδας)..τετάρτη σας βολεύει στο ίδιο μερος με την προηγούμενη φορά να βρεθούμε?..να καταλήξουμε στα hardscape? και στη συνθεση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης, νομίζω μέχρι αύριο πρέπει να δηλώσουμε τι υπόστρωμα θέλουμε... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |