|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και όταν έρθει η ώρα θα μαρτυρήσω ποιος ζηλιάρης που δεν είναι στην ομάδα ζήτησε μπλουζάκι! Ο GABόπληκτος!
|
||||
|
||||
![]()
Η πατρινια beat?
|
||||
|
||||
![]()
Τσου! Δε λέω τίποτα ακόμα! Και σιγά μην έδινε αυτός λεφτά για μπλουζάκι! Εδώ για τα ξύλα που μου είπατε να του πάρω θέλει να μου τα νοικιάσει και να υπογράψω συμφωνητικό ακέραιης επιστροφής με ρήτρα!
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά..ρίξτε και μια ματιά σε βιοτοπο σουματρας,south east asia..βρήκα ενδιαφέροντα ψάρια..και ενδιαφέροντα στησίματα που συνδοιάζουν και φυτα..και ξυλα..και αναλογα τα γουστα clear ή τσισα water
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειπαμε... ολοκληρωμένες προτασεις Τασο...
Δωσε ενα στιγμα,αντε δυο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ζηλευω.... ![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το λοιπον
![]() YΓ αυριο θα τσεκάρω τι εχει να πει και ο βιότοπος μοζαμβίκης...!! ------------------------- ρεμάλια εχει κανείς να μου δώσει λιγο μπόλι(οχι απαραιτητα βιολογικό υλικο,)???αντιμετωπίζω κατι θεματα με τα φίλτρα μου...οποιος μπορεί απο δευτερα πμ me ..ευχαριστώ ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 21-09-12 στις 01:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τασουλη η πρωτη σελιδα δεν ανοιγει...ωραια στησιματα αλλα μπορουμε να τα κανουμε και με αλλα ειδη απο αλλους παρουμοιους βιοτοπους..
περιμενουμε της μοχαμβικης |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |