|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βαριεσαι και δεν του χαλας το σκεηπ παρτα,αλλα δεν ξερω αν θα τα χρειαστούμε.
Μην σπρινταρετε για τα μαγαζια,απλα αν μπορειτε ριχτε ενα ματι να δουμε τι παιζει,Τεταρτη εχει νεα παραλαβη οποτε απο Πεμπτη θα σπρινταρουμε... Το θεμα ειναι τι θα κανουμε με το δευτερο ενυδρειο... Ιδεες θελουμε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι δεν ψαχνουμε για ψαρια απο εκει? |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτο λεω...ΨΑΞΕ!
![]() Αλλα και ενα plan b δεν θα ηταν ασχημο ε? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
περα απο την πλακα εχω βρει ψαρια σε 10 τα βγαζω εδω περα και θα ρωτησω σε πετσοπ με τον ιχθυολογο για παραλαβες ποτε εχει και τι μπορει να εχει ------------------------- 1)Borneo Sucker 2)Osphronemus laticlavius 3)Botia macracanthus 4)zebra striped fish 5)tor tambroides 6)bala shark 7)μονομαχοι ![]() ![]() ![]() 9)τtiger barbs απο γαριδες εχουμε τις Borneo red-claw shrimp απο φυτα Java fern Microsorum pteropus Java moss Vesicularia dubyana Hygrophilia Polysperma (And others) Various Cryptocoryne species such as: Cryptocoryne Beketti and Cryptocoryne Wendtii Rotala species Riccia ( as a floating plant, with more CO2 and light you could attatch it to rocks/bogwood ) Moss Balls Cladophora aegagropila Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 21-09-12 στις 18:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Eυγε χανουμι μου...
Αυτη ειναι μια ολοκληρωμενη μελετη!
|
||||
|
||||
![]()
Pet city κυμης απο ψαρια τιποτα, τουλαχιστον κατι απο αυτα που ζηταμε!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν το πάτε για hillstream tank που νομίζω πως είναι ωραία ιδέα, θα πρέπει νομίζω να αναζητήσετε για συγκάτοικους των loaches, άλλα ροόφιλα είδη (πχ garra). Νομίζω πως το Βorneo είναι λίγο περιοριστικό για επιλογή ψαριών...
Ενώ άλλες περιοχές της ΝΑ Ασίας (Καμπότζη, Λάος, Ταυλάνδη, Κίνα κλπ) είναι πιο πρόσφορες. Δείτε για παράδειγμα τα δύο παρακάτω που είναι γενικά εύκολο να βρεθούν: http://www.seriouslyfish.com/species...lia-lineolata/ http://www.seriouslyfish.com/species...cambodgiensis/ Λιτό aquascape με στρογγυλές πέτρες και χαλίκι ασσύμετρης κοκκομετρίας και από φυτά μόνο φτέρες στη μια πλευρά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |