|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ας μου επιτρεψετε να 'επεμβω' κι εγω στο θεμα, αν και δεν εχω καθολου εμπειρια σε ενυδρεια, ακομα....ψαχνομαι
Τα συγκεκριμενα που αναφερονται πηγα και τα ειδα πριν 3 μερες. Βασικα το μαγαζι μεταφερεται και γινεται ενας....πανικος, με την εννοια οτι τα εχει στιβαγμενα και δεν μπορεις να το δεις απο ολες τις μεριες. Πραγματι αυτα που ειδα εγω εχουν ενα 'περιεργο' καπακι, το οποιο δεν ειναι ισιο, αλλα κανει κατι σαν 'κυματισμο' που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου. Απο πισω γραφουν οτι ειναι μαρκα: waterhome. Δεν μπορω να καταλαβω τελικα αλλο το hagen αλλο το waterhome; Απο οτι επισης καταλαβα, μαλλον διδονται σκετα, χωρις λαμπες, χωρις φιλτρο, αλλα δεν ρωτησα κιολας, γιατι ισως ξαναπαω να τα δω καλυτερα οταν θα εχει ολοκληρωσει την μετακομιση. Εχω κι εγω περιπου το ιδιο διλλημα με τον oscar. Βασικα σκεφτομαι για 2 χρυσοψαρακια να βαλω. Να παω σε 125αρι ή σε 180αρι. Ειμαι αναμεσα σε rio ή σε αλλο λιγοτερο επωνυμο (γυαλα + φιλτρο χωριστα) Ειδα στο σαιτ του petcity Και τα anubias, αλλα δεν βρηκα καποιο που να χει τις διαστασεις που θα θελα, να εχει δηλ περισσοτερο μηκος απο οτι πλατος ή υψος. Αυτα απο μενα, δεν θελω να 'χαλασω' το θεμα του φιλου μας, κυριως ηθελα να πω την γνωμη μου για οτι ειδα στο μαγαζι που πηγα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη εχω ανοιξει δικο μου θεμα για αυτο, αν θελεις το...συζηταμε εκει
|
|
|||
|
|||
![]()
λολ σορρυ, δεν ειδα καν ποιου θεμα ηταν. Αν θες συζητηση, ναι στειλε το λινκ
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οτι χρυσοψαρα να ναι δηλαδη θεωρουν ΥΠΕΡαρκετα τα 120 λιτρακια? ![]() ![]() ![]() ![]() Κι απο ποτε θελουν υψος? δισκοι ειναι?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την αποψη σας-Νεο 120αρι! | latremena | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 09-07-12 15:55 |
Τι Α/Ο Να παρω? | OLYMPIC | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-05-11 18:16 |
120αρι φυτεμενο...ιδέες για αλλαγές...!!! hlp | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 15-01-11 20:03 |
Να και το δικο μου 120αρι! | olshka | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 04-03-08 21:47 |
Τι να παρω? | bubbles8 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 09-09-07 09:02 |