|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχμμμ... συγνωμη αλλα ουτε αυτα που λες πως ασχοληθηκες ειναι "ασοβαρα" ουτε το να εχεις δισκους ειναι ενδειξη γ@μιστεροτητας (ισως πολλοι δισκαδες εχουν αφησει να εννωειται κατι τετοιο αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα) και φυσικα πανω απ ολα σε 200 λιτρακια ουτε λεπι δισκου δε μπορεις να βαλεις... Αν σου αρεσουν οι δισκοι πρεπει να σκεφεις σοβαρα για ενα πραγματικα ΜΕΓΑΛΟ ενυδρειο (βασικα τα σκαλαρια σε 60 λιτρα τα ειχες? ![]() Αν απλα θες "κατι πιο σοβαρο" (με την εννοια του πιο δυσκολου αν τελικα εννωεις αυτο προσπαθησε να αναπαραγεις νεον τετρα (ελαχιστοι το εχουν καταφερει και ακομα πιο λιγοι ειχαν απολυτη επιτυχια, και θελει πολυ πιο extreme συνθηκες απο δισκους εκτροφης που θα επερνες) Αν παλι θες απλα την ομορφια και να μπλεξεις με blackwater, δυσκολους βιοτοπους, οξινα νερα κτλ μια καλη επιλογη για τα 200 λιτρα ειναι pearl gourami
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΡΤΕΨΩ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΥΠΙΑ ΜΕΣΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΟΛΟ ΕΝΓΧΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ!ΠΧ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΠΗΤΙ ΜΟΥ!ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ!ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ 200ΑΡΙ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ?ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΩ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ! |
|
||||
|
||||
![]()
και διαλεξες τους δισκους?
![]() Τεσπα, αν θες ψαρια που να μη χρειαζεται να μπαινεις σε διαδικασια οξινσης νερου κτλ ειτε πας σε χρυσοψαρα ειτε σε αφρικανες, νομιζω ειναι οι καλυτερες επιλογες και θα τα χαρεις απολυτα μια και ειναι και τα δυο ειδη πανεξυπνα ψαρακια. Ειδικα τα χρυσοψαρα αν τους παρεχεις ιδανικες συνθηκες ισως σε συντροφευσουν πανω απο 30 χρονια. Το θεμα του θαλασσινου -αποψη μου απο αυτα που γραφεις, μη το παρεξηγησεις- θα ελεγα καλυτερα να το ξεχασεις. Απο τη στοιγμη που θες ευκολια και οικονομια αυτα δεν συμβαδιζουν με θαλασσινο ενυδρειο (στο οικονομικο κομματι και οχι μονο σαν αρχικο εξοδο, το οποιο μπορει να ειναι και αρκετες χιλιαδες ευρω)
|
||||
|
||||
![]()
Παρακαλώ όχι με κεφαλαία, το λένε οι κανόνες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καποια πραγματα που θα πρεπει να ξερω πανω σ αυτο το ειδος? |
|
||||
|
||||
![]()
πηγαινε στην κατηγορια των Αφρικανων κι ανοιξε θεμα, θα σου πουν περισσοτερα
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
πάρε corydoras !
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() απτη στιγμη που θες μικρες απαιτησεις,και χωρις πολλα εξοδα το θαλασσινο και τους δισκους ξεχνα τα.αστη τη θαλασσα εκει που ειναι καλα ειναι ![]() αναλογα ποση ορεξη εχεις να ασχοληθεις,στα 200 λιτρα υπαρχουν πολλες επιλογες για ψαρια.οπως οι αφρικανες οπως σου προτεινανε πιο πανω(εγω τετοιες θα εβαζα).οτι και να βαλεις,προυποθετει οτι θα κατσεις να διαβασεις 5 πραγματα,εστω τα βασικα για τα ενυδρεια και τα ψαρια που θα φιλοξενησεις. τωρα αν θες ενυδρειο που να το γεμισεις και να μη χρειαζεται να κανεις τιποτα ποτε,ξεχνα το το ενυδρειο και παρε κανα κακτο πλαστικο,η κανα ενυδρειακι Usb με πλαστικα ψαρακια ![]() υ.γ πλακα κανω ε?μην παρεξηγηθεις,απλα το λεω γιατι ταχουμε διαβασει κιαυτα εδω μεσα κατα καιρους ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θες να μας πεις ποσα λεφτα θες να διαθεσεις θα μπορεσουμε να βοηθησουμε περισσοτερο ισως,αλλα για να μην τα συζηταμε σε δυο θεματα παραλληλα και μπερδευομαστε,καλυτερα περιμενε να σου απαντησουν οι αφρικανοι σχετικα με τα ειδη που μπορεις να κρατησεις.ριξε και μια ματια στα θεματα σεκεινη την κατηγορια και στις παρουσιασεις των αφρικανικων να παρεις καμια ιδεα.
και ριξε και μια ματια και εδω www.petsupermarket.gr/ www.petcumulus.gr |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
150 για το ενυδρειο η για τα παντα?
|
||||
|
||||
![]()
με μια πρωτη ματια βλεπω αυτα που ειναι κοντα στο μπατζετ σου.
http://www.petsupermarket.gr/4075/πρ...180-μαύρο.html http://www.petsupermarket.gr/4013/πρ...0cm-200lt.html http://www.petsupermarket.gr/4012/πρ...0cm-160lt.html το πρωτο ειναι πιο ακριβο αλλα παιρνεις ενυδρειο καλης ποιοτητας και εγγυηση και καλο εσωτερικο φιλτρο με υλικα,συν θερμαντηρα,οποτε γλυτωνεις τα εξτρα εξοδα για εξοπλισμο.τουλαχιστον μεχρι να αποφασισεις να αλλαξεις. τα αλλα δυο ειναι πιο φτηνα αλλα θα χρειαστεις καποια πραγματα με το φιλτρο και το θερμαντηρα τα βασικοτερα. αποκει και περα μπορεις να ριξεις μια ματια και σε αλλα καταστηματα,οπως τα petcity για ενυδρεια που ειναι αντιγραφα των juwel (anubias)χωρις ομως εξοπλισμο.ειναι μεν κινεζικα αλλα κατα την αποψη μου ειναι μια χαρα ενυδρεια.ειχα ενα τετοιο οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα. μετα κοιτας για μεταχειρισμενο,εδω μεσα στις αγγελιες που και παλι μπορει να βρεις πολυ καλη ευκαιρια! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την αποψη σας-Νεο 120αρι! | latremena | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 09-07-12 15:55 |
Τι Α/Ο Να παρω? | OLYMPIC | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-05-11 18:16 |
120αρι φυτεμενο...ιδέες για αλλαγές...!!! hlp | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 15-01-11 20:03 |
Να και το δικο μου 120αρι! | olshka | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 04-03-08 21:47 |
Τι να παρω? | bubbles8 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 09-09-07 09:02 |