|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε δεν ειδα το edit. να τογραφες απτην αρχη.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντος που χρησιμοποιώ ΑΟ έχω διαπιστώσει ότι το βράδυ μετά τι 23:00 όταν ξεκινάω την ΑΟ η απόδοση είναι 2:1 με μια μεμβράνη.
Πιστεύω ότι το βράδυ δεν υπάρχει καταλάνωση από τα άλλα διαμερίσματα και η πίεση είναι μεγαλύτερη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι θα ήταν προτιμότερο και με καλύτερη απόδοση κατά την γνώμη σου? Αυτό αναβαθμισμένο με μία ακόμη μεμβράνη ή αυτό έτσι όπως είναι? (και τα δυο με 150GPD μεμβράνες) Το πρώτο θα βγει 143 και το άλλο 145.. |
|
||||
|
||||
![]()
Aπο πλευρας ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ της αναλογιας, σιγουρα θα προτιμουσα αυτο με την δευτερη μεμβρανη. Και αυτην θα προτιμησω και εγω λογικα μιας και ειναι να παραγγειλω. Και οι δυο εχουν καλα προφιλτρα, φροντισε αν σε περνει να παρεις και ανταλακτικα προφιλτρα ναχεις, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΛΙΤΡΑ ΤΟΥΣ. αυτα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...κάτι άλλο που θα μου φανεί χρήσιμο εκτός από το σετ με τα προφίλτρα και το flush kit...?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλησπέρα, επειδή είμαι και εγώ στην αναζήτηση RO, έχω μια απορία. στην παραπάνω περίπτωση το βρώμικο νερό από την 1η μεμβράνη θα πηγαίνει στην 2η, όμως η πίεση του εισερχόμενο στην μεμβράνη δεν θα είναι αρκετά μικρότερη από την πίεση στην 1η? άρα μήπως η αναλογία καθαρού - βρώμικου στην 2η μεμβράνη είναι 1/5-6 (τα νούμερα είναι τυχαία..) Δηλαδή μήπως δεν συμφέρει η προσθήκη μεμβράνης? Δεδομένου μάλιστα πως στο λογαριασμό νερού πληρώνουμε την κατανάλωση μας 2 φορές (1 ύδρευση και 1 αποχέτευση) είναι καλύτερα να πληρώσουμε μια φορά κάτι παραπάνω και να πάμε στην Aquapro Ecology 2Χ - DOW FILMTEC? Ή να πάμε στην Μαγκνιφικα που εχει φθηνότερα αναλώσιμα και δεν εχει ηλεκτρικά μέρη? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάποιες ακόμη απορίες: 1) Το καθαρό νερό που θα παραμένει έτοιμο στο βαρέλι δεν πειράζει που θα είναι στάσιμο? 2) Έχω την ίδια ακριβώς απορία με τον milion Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα με τον ιδιο λογο καθαρου/ακαθαρτου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και αφου εχει την αντλια, μπορει να δωσει καλυτερο λογο καθαρου ακαθαρτου απτην αλλη, ασχετα με την πιεση του συστηματος. Λογικα θα δινει σταθερα 4,13 μπαρ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέση αντίστροφης όσμωσης | magman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 30-01-11 17:21 |
Απορροή Αντίστροφης Όσμωσης | japetus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 17-07-10 14:36 |
Νερό Αντίστροφης Όσμωσης!!!!! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 28-01-08 09:09 |
Συσκευή αντίστροφης όσμοσης αξίζει; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-03-05 21:33 |