|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω οτι δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για το συγκεκριμένο post, αλλά πήρα το θάρρος να το δημοσιεύσω εδώ, λόγω δικής μου απειρίας!
Διάβαζα λοιπόν για το νερό αντίστροφης όσμωσης, και μου ήρθε η ιδέα! (και του πέρασε στο μυαλό -ένα βλήμα, ΝΑ! ) ![]() ![]() ![]() Ας σοβαρευτούμε όμως! Σκέφτηκα λοιπόν πως για να μην τρέχω να αγοράζω μια τέτοια συσκευή, και για να μην μπαίνω κατευθείαν στα πολύ βαθυά αφού είναι η πρώτη μου επαφή με τον χώρο αυτό, πολύ απλά να κάνω απόσταξη στο νερό, βράζοντας απλά το νεράκι της παροχής! ¶λλωστε, αυτό δεν κάνει και η συσκευή ΑΟ; Μας δίνει καθαρό νερό, απαλαγμένο από από άλατα και σωματίδια και μικροοργανισμούς, νεκρούς/ζωντανούς, που υπάρχουν στο δίκτυο! Και με το αντιχλώριο του, πιστεύω οτι θα είναι ταμάμ!!!!!! Τι λέτε και εσείς οι εμπειρότεροι; |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/GH_PH.htm
Αυτο θα σε βοηθησει... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα θα ηταν να ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Με το βρασιμο τα αλατα μενουν κατω αλλα οταν αυτο σταματησει θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα με πριν, απλως καπως καλυτερο. Παρε καλυτερα μια ΑΟ να ησυχασεις.
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dinos- : 23-01-08 στις 08:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και να προσθεσω οτι το ρευμα που θα χαλάς, συντομα θα ξεπερασει το κοστος της Α/Ο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα. Ασε που ποση ποσοτητα θα βραζεις και που..
|
||||
|
||||
![]()
Σαφως και η αποσταξη ειναι η καλυτερη μεθοδος παραγωγης νερου μηδενικης σκληροτητας, και οχι, αφου κρυωσει δεν θα εχεις το ιδιο νερό
Ομως χρειαζεσαι αποστακτηρα, και κυριως τεραστιες ποσοτητες ενεργειας, κανοντας τη μεθοδο τελειως αντιοικονομικη και αντιοικολογικη... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμένο νερό ???? | namesis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 02-08-09 11:43 |
Συσκευή αντίστροφης όσμοσης αξίζει; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-03-05 21:33 |
Εμφιαλομένο νερό | ksaderfos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 10-09-04 15:29 |
Νερό από A/C | torto | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-08-04 21:33 |
απιονισμένο νερό | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-07-04 19:52 |