|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ χρησιμοποιώ αυτοκόλλητα και γυάλινα .
Μιά χαρά μετράνε και τα δύο .
|
|||
|
|||
![]()
Γυαλινα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γυάλινα και αυτοκόλλητα !
|
||||
|
||||
![]()
γυαλινα!
|
|
||||
|
||||
![]()
ψηφιακα για να βλεπω τη θερμοκρασια και γυαλινα για να υπαρχουν με τη λογικη οτι αν χαλασει κατι ηλεκτρονικο να υπαρχει μια backup λυση αναγκης που δεν εξρταται αμεσα απο το ρευμα
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εκτος απ τον κοντρολερ εχω και γυαλινα και αυτοκολητο και ψηφιακο...
σαν τον stc τιποτα... |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως και ο Νικ, χρησιμοποιω γυαλινα και ψηφιακα.
Αυτοκολλητο μια φορα και το πεταξα. Απο ακριβεια? Μη το λες. Ενας φιλος εχει 5-6 και το καθενα δειχνει οτι θελει. Ενας απο αυτους δειχνει +2.8C !!!!!! Εγω εχω ενα stc που δειχνει +0.8C και ενα eliwell που δειχνει -0.5C (συγκριση με ενα γυαλινο ακριβειας και γενικοτερα με το μεσο ορο των γυαλινων ενυδρειακων θερμομετρων αφαιρουμενων των ακραιων ενδειξεων)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσο εμπιστευεστε τα γυαλινα θερμομετρα; | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 47 | 25-07-12 11:43 |
stc1000 ξανά.. | KenJiNx | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-02-12 09:28 |
ξεχασα το φιλτρο εκτος | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 10-06-11 08:44 |
τι τροφη χρησιμοποιειτε? | Mariel | Bettas | 41 | 19-04-08 07:19 |
Τι προσθετα χρησιμοποιειτε? | vasilakis | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 6 | 02-02-08 13:26 |