|
|
|||
|
|||
![]()
οποτε καταληγουμε σε γυαλινο.Καμια μαρκα που να εμπιστευομαστε εχουμε?
Υ.Γ πρεπει να το ειχα παρει κανα 20ρικο απο το jumbo διπλα στο mall (αθηνα-μαρουσι) |
|
||||
|
||||
![]()
Oλα μπορουν να κανουν λαθος.
Αν η αγορα γινεται απο καταστημα, ειναι πιο ευκολη η επιλογη γιατι μπορουν να συγκριθουν ολα μεταξυ τους, να αποκλειστουν καταρχην αυτα που δειχνουν πολυ μακρυα απο τα υπολοιπα και να επιλεγει αυτο που δειχνει το μ.ο των υπολοιπων. Μου αρεσουν απο τα γυαλινα τα sera precision και τα φτηνα τα marine. Τα ψηφιακα ειναι ρισκο. Τα πιο οικονομικα που πηρα και μου εδειχναν σωστα ειναι απο ebay αυτα http://www.ebay.co.uk/itm/Digital-LC...item2a12161a3f
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι αναλογικες μετρησεις ειναι οι πλεον αναξιοπιστες, και ανακριβεις. Με τοσα που εχουν δει τα ματια μου οποιοδηποτε αναλογικο οργανο δεν το λαμβανω καν υπ οψη μου, απλα το θεωρω emergency |
|
||||
|
||||
![]()
Κι' εγώ γυάλινο χρησιμοποιώ όπως και το ψηφιακό του eliwell απαραιτήτως.
|
|
|||
|
|||
![]()
εσεις που εχετε κ γυαλινο κ ψηφιακο τι διαφορες εχετε στην θερμοκρασια?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οταν αγοραζεις γυαλινο βλεπεις ολα τα θερμομετρα που εχει το μαγαζι και επιλεγεις απο αυτα που λενε τα περισσοτερα την ιδια θερμοκρασια, αλλα ετσι κι αλλιως ακριβεια δεν περιμενεις απο γυαλινο. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!απο θερμομετρο εχω ενα γυαλινο κ θα ηθελα να παρω κ ενα ψηφιακο!!πιο προτεινεται?αν μπορειται βαλτε κ καποιο link να το δω!!ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι ποσα?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσο εμπιστευεστε τα γυαλινα θερμομετρα; | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 47 | 25-07-12 11:43 |
stc1000 ξανά.. | KenJiNx | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-02-12 09:28 |
ξεχασα το φιλτρο εκτος | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 10-06-11 08:44 |
τι τροφη χρησιμοποιειτε? | Mariel | Bettas | 41 | 19-04-08 07:19 |
Τι προσθετα χρησιμοποιειτε? | vasilakis | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 6 | 02-02-08 13:26 |