|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σην προτελευταια φωτο ειναι κυαοβακτηριο κατα 90%.
|
||||
|
||||
![]()
Υποψην οτι σε καποια σημεια εχει παει αμμος πανω στην αλγη....
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ετσι βλεπω!!!
![]() Κανεις ποτε σκουπα βυθου? Τα καφετια δεν ειναι αλγη αλλα σκ@τουλακια απο τα ψαρια! Ταιζεις ζωντανη η κατεψυγμενη αρτεμια?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- και τωρα πως αντιμετωπιζετε???????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TRYFONAS K. : 19-07-12 στις 12:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα προτεινα για αρχη να την τραβηξεις με το λαστιχο και να βαλεις ενα κυκλοφορητη να εχεις καλη κυκλοφορια νερου πανω στο βυθο.
Τι φωτισμο εχεις (watt kelvin lumen) και φωτοπεριοδο? και διαστασεις ενυδρειου?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φωτοπεριοδο 12 μεσημερι με 10 το βραδυ. διαστασεις 1.50χ0.40χ0.40 ο κυκλοφορητης θα μεινει μονιμα??? (στις περιοχες που ειχα καθαρισει την αλγη εχει αρχισει κ πρασινιζει σιγα σιγα παλι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποιες λαμπες εχει?
Ειναι δυνατο το φως? Ναι συνεχως τπν κυκλοφορητη (wave pump). Μεχρι να φτιαξεις την κυκλοφορια μη αφηνεις να μενουν σκουπιδια πανω στο βυθο και να σαπιζουν. Κανε προσεκτικη σκουπα, χωρις να ανακατευεις το βυθο, και με ενα ξυλακι τρυπα τον τοπικα, να δεις αν βγαζει φυσαλιδες απο την τρυπα
|
|||
|
|||
![]()
Δε θέλω να μπερδέψω την κατάσταση αλλά σε μένα που είχε αρχίσει και πρασίνιζε-μαύριζε το χαλίκι μου σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο και υπέθεσα ότι είναι κυανοβακτήριο
έκανα σκούπα τοπικά και βελτίωσα την κυκλοφορία στο σημείο αυτό. Έστριψα την έξοδο του φίλτρου μου κατα κει δηλαδή... Αυτό ήταν! Δεν ξαναεμφανίστηκε τίποτα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επειδη εχω σκοπο να βαλω δισκους σε ρωτησα για τον κυκλοφορητη..επειδη δεν θελουν ροη οι δισκοι!!!κατι φυσαλιδες οντως μου βγαινουν απο τον βυθο χωρις να εχω κανει τρυπες...
|
||||
|
||||
![]()
στην αφη ειναι σα τουφες μαλλιων η σαν κατι ευθραυστο και γλοιωδες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με αλγη | nickos13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 05-03-12 22:21 |
Προβλημα με αλγη | zapatas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-09-10 02:18 |
Προβλημα με αλγη | Γιαννης Μ5 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 28-08-10 16:21 |
Προβλημα με αλγη | aiptek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 07-07-10 19:30 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ SOS | cobalt | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-07-08 00:55 |