|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι η αλγη μου ειναι σε προχωρημενο σταδιο και εχει γινει σαν ενα στρωμα...αμμο βλεπω πολυ λιγο...και δεν ειπα οτι ο πλεκο βρομιζει το ενυδρειο απλα μου σκαβει την αμμο και την κανει ανω κατω...ΑΝ κανω την συσκοτιση και εξαφανιστει η ΑΛΓΗ....μολις ξανα φωτισει δεν υπαρχει θεμα να ξαναβγει?????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι, αν πεθανει πεθανε, φτανει να εισαι σιγουρος οτι ειναι ολη νεκρη, παντως η μαυρη αλγη ειναι εκτος απο ασχημη και καπως δυσκολη... Ρε παιδια ηρεμιστε με τους πλεκο, αυτα τα λεγαν κατι παπουδες πετσοπαδες τις κακιας ωρας, δεν ειναι αλγοκαθαριστες... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις κάποιες φωτογραφίες από το ενυδρείο για να δούμε τι φυτά υπάρχουν και ακριβώς τι παίζει με την άλγη;
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω τωρα!!!ειμαι σε αλλο Η/Υ..θα βγαλω κ θα ανεβασω..αν κ σημερα την καθαρισα λιγο..εβγαινε σαν ''πετσα''!!!κ ηταν αρκετη...
|
|||
|
|||
![]()
θα σου προτεινα να βαλεις κανεναν πλεκο γλειφτη να κανει τη δουλεια. εγω οσους εχω δει απο κοντα κανουν τρομερη δουλεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Η μαύρη οφείλεται στον χαμηλό co2 και αυξημενα φωσφορικά , μετρησε kh - ph για να δείς ποσο co2 υπαρχει στο νερό .
Η συσκότιση δεν κάνει τιποτα. Αν δεν την κυνηγησεις δεν θα απαλλαγεις απο αυτην ευκολά, τα μόνα αλγοφάγα ψαρια που κανουν δουλειά σε αυτην είναι τα sae, αν σου το επιτρεπουν οι μετρησεις ( kh gh δεν αναφέρεις) του ενυδρείου σου μπορεις να βάλεις. Μια αλλη λύση ειναι η υπερδοσολογία excel την ,καθώς και το οξυζενε αλλα προσεχτικά. Κανε αναζητηση στο φορουμ εχουν αναφερθει πολλές φορές. Αν δεν λύσεις την αιτία που την προκαλει θα ξαναεμφανιστεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει φτάσει 20 ποστ το θέμα σου και άκρη δεν θα βγει αν δεν βάλεις φωτο ούτε στα 40.Πάντως αν βγαίνει σαν πέτσα,όπως λες,όταν την καθαριζεις,μάλλον είναι κυανοβακτηριο.Βάλε καμία φωτο να την δούμε.....
|
||||
|
||||
![]()
παντως η μαυρη αλγη ειναι εκτος απο ασχημη και καπως δυσκολη...
ναι το ξερω..αλλα τι να κανω...συσκοτιση κ βλεπουμε..
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι ευkολο βγαλε πρωτα καμια φωτο οπως ειπε κι ο exelix
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με αλγη | nickos13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 05-03-12 22:21 |
Προβλημα με αλγη | zapatas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-09-10 02:18 |
Προβλημα με αλγη | Γιαννης Μ5 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 28-08-10 16:21 |
Προβλημα με αλγη | aiptek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 07-07-10 19:30 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ SOS | cobalt | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-07-08 00:55 |