|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις κάποιες φωτογραφίες από το ενυδρείο για να δούμε τι φυτά υπάρχουν και ακριβώς τι παίζει με την άλγη;
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω τωρα!!!ειμαι σε αλλο Η/Υ..θα βγαλω κ θα ανεβασω..αν κ σημερα την καθαρισα λιγο..εβγαινε σαν ''πετσα''!!!κ ηταν αρκετη...
|
|||
|
|||
![]()
θα σου προτεινα να βαλεις κανεναν πλεκο γλειφτη να κανει τη δουλεια. εγω οσους εχω δει απο κοντα κανουν τρομερη δουλεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Η μαύρη οφείλεται στον χαμηλό co2 και αυξημενα φωσφορικά , μετρησε kh - ph για να δείς ποσο co2 υπαρχει στο νερό .
Η συσκότιση δεν κάνει τιποτα. Αν δεν την κυνηγησεις δεν θα απαλλαγεις απο αυτην ευκολά, τα μόνα αλγοφάγα ψαρια που κανουν δουλειά σε αυτην είναι τα sae, αν σου το επιτρεπουν οι μετρησεις ( kh gh δεν αναφέρεις) του ενυδρείου σου μπορεις να βάλεις. Μια αλλη λύση ειναι η υπερδοσολογία excel την ,καθώς και το οξυζενε αλλα προσεχτικά. Κανε αναζητηση στο φορουμ εχουν αναφερθει πολλές φορές. Αν δεν λύσεις την αιτία που την προκαλει θα ξαναεμφανιστεί. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει φτάσει 20 ποστ το θέμα σου και άκρη δεν θα βγει αν δεν βάλεις φωτο ούτε στα 40.Πάντως αν βγαίνει σαν πέτσα,όπως λες,όταν την καθαριζεις,μάλλον είναι κυανοβακτηριο.Βάλε καμία φωτο να την δούμε.....
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη το σκεφτηκα αυτο να του πω για κανοβακτηριο, αλλα θα ελεγε για τη μυρωδια (αυτο δε νομιζω να μην του εκανε εντυπωση) οποτε αφου δεν αναφερει τιποτα μαλλον μαυρη τριχοειδη ειναι και οταν λεει σαν πετσα εννωει πως ξεκολαει τις τουφες που μπερδευονται μεταξυ τους (απο την περιγραφη βεβαια, αν δε βαλει φωτο δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτοι)
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε μένα τουλάχιστον,το κυανοβακτηριο δεν μύριζε οπότε για μένα δεν είναι κανόνας η μυρωδιά.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με αλγη | nickos13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 05-03-12 22:21 |
Προβλημα με αλγη | zapatas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-09-10 02:18 |
Προβλημα με αλγη | Γιαννης Μ5 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 28-08-10 16:21 |
Προβλημα με αλγη | aiptek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 07-07-10 19:30 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ SOS | cobalt | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-07-08 00:55 |