|
|
|||
|
|||
![]()
τα ψαρακια ξεψαρωσαν!!!
αρχισαν να κολυμπουν σαν τρελα! τα ταιζω ολοι μερα.μονο το βραδυ δεν μπορω να τα ταιζω καθε 2ωρες τα ταιζω μια φορα κατα τις 3. για ποσο καιρο θα θελουν ταισμα με αρτεμια μηπως να προσπαθησω να βαλω κανονικη τροφη σιγα σιγα!!! απο την 2η μερα βγαλαν ουριτσες και 5-6μερες αρχισαν να κολυμπουν και να μην κανουν τακλακια! |
|
||||
|
||||
![]()
θα ταιζεις για πολυ ακομα χαχαχα μη βιαζεσε ΦΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Άντε, μπράβο, τσάμπα θα ρίξεις κανονική τροφή, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ μήνα ( στις 3 εβδομάδες κάποια ) άρχισαν να τρώνε κανονική τροφή... βάστα, καλή επιτυχία! Κράτησε ανοιχτό led ή μικρό φως το βράδυ για να τα προσέχουν οι γονείς και ανέβασε καμιά φωτο/βίντεο!! Πόσα είναι?
|
|||
|
|||
![]()
ξανα γενησανε τα μεγαλα!!!! τα μικρα τα ειχα μαζεψει απο την δευτερη μερα και τα εχω σε ενα μικρο για ασφαληστερο μεγαλωμα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
τι τροφες μπορω να δοκιμασω γιατι θελω να σταματισω την αρτεμια???
δοκιμασα tetra delica την τρονε απο οτι εχω καταλαβει αλλα φοβαμε να σταματισω την αρτεμια πριν ειμαι απολιτος σιγουρος τη αλλη τροφη να δοκιμασω??? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω να σου απαντησω αλλα καμια φωτο η κανα βιντεακι δεν μας εβαλες
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα σας βαλω μολις βρω το καλοδιο για την ψηφιακη!!!
------------------------- εχω βρει μια λιμνη τεχνητη παρατημενη και εχει μεσα κατι ζωντανους οργανισμους που δεν ξερω τι ειναι αλλα θελω να τα δωσω για τροφη. να τα δοκιμασω??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 03-04-12 στις 13:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Ούτε για πλάκα .....
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναπαραγωγη σκαλαριων | serafeim23 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 20-10-09 22:22 |
γεννα σκαλαριων.. | Πάνος | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 70 | 14-03-09 21:46 |
Γεννα Σκαλαριων | hrayr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-10-07 19:14 |
γεννα σκαλαριων | Ryu | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 26-09-07 13:12 |
Γεννα σκαλαριων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 13-04-06 09:12 |