|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι εγω οσες φορεσ τα αφησα μεσα τα ετρωγε ο αρσενικος.....
|
|||
|
|||
![]()
τα ψαρια να ταιστουν σημερα η οχι ???της επομενες μερες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
αμα ειναι στεφανε οπως τα λεει ο χαρης τοτε τα ετρωγε ο αρσενικος γιατι ειχε στρεσαριστει ή ειχε τρομαξει προφανος τρομαξε και γιανα μην εχει και τα μικρα να προστατευει τα εφαγε ετσι κανουν???
------------------------- Χαρη ξερεις το κακο που εχω ειναι οτι ειμαι ανηπομονος....δεν αντεξα εκοψα το φυλλο και το εβαλα σε ενα μικρο ενιδριο με οξυγονο και θερμοστατη.... τι αλλο να προσεξω θελω γνωμες απο ατομα που καναν αυτη την πατεντα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 05-03-12 στις 19:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αεραντλια ....και συνήθως μπλε του μεθυλενίου για να μην πιάσουν fungus(δεν ξερω αν το βρίσκεις ευκολα πλέον..εγω δεν εβαζα)...αν δεις καποιο αυγο να εχει χαλασει μπορεις πολυ πολυ προσεκτικα να το αφαιρεσεις αν μπορεις ..αλλιως τα αφηνεις ετσι ...
|
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου πω τωρα τι να πω καπου εχω μπλε αλλα δε θυμαμε που
ξερω εγω τη θες ![]() ![]() ------------------------- το βρηκα ελα να το παρεις σε περιμενω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 05-03-12 στις 21:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
κοιτατε τι κανει!!! που να παω απο εκει............ αστο για αυριο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αφου δεν ειδες ουριτσες γιατι τα εκλεψες????
αν δεν δεις φουνγγους μη βαλεις μπλε. τωρα βαλε δυο αεραντλιες να δουλευουνε και αστα με μια λαμπα μερα νυχτα........καλη επιτυχια.... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναπαραγωγη σκαλαριων | serafeim23 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 20-10-09 22:22 |
γεννα σκαλαριων.. | Πάνος | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 70 | 14-03-09 21:46 |
Γεννα Σκαλαριων | hrayr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-10-07 19:14 |
γεννα σκαλαριων | Ryu | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 26-09-07 13:12 |
Γεννα σκαλαριων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 13-04-06 09:12 |