|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανει ακομα ερευνα για φυτα γιατι με φοβιζει το κρυο ,αλλιως θα ημουν στο ebay με τις ωρες να ψαχνω.
Απο την αλλη πλευρα θελω να την μεγαλωσω μιας και πςερισσευει πολυ λινερ περιμετρικα κι αλλο οπως ειδα και στην εικονα αλλα δεν λεει να κανει μια καλη μερα ![]() και το σαββατοκυριακο που φτιαχνει ο καιρος θα λειπω. Εδω παντως πιανει πολυ χαμηλες θερμοκρασιες οποτε φανταζομαι καποιες μερες θα πρεπει να σκεπαζω τη νυχτα καποια φυτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως και να' χει, τα περισσότερα από τα φυτά που έχουμε είτε έχουν προσασμωστεί στις καιρικές συνθήκες του δικού μας κλίματος, είτε αντέχουν έτσι και αλιώς. Κάποια που δεν θα αντέξουν, την άνοιξη και πάλι θα βγάλουν καινούριους βλαστούς...
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαστε πολυ κοντά Αυλώνα, Καπανδρίτι , και περίπου ο ιδιος καιρος και το ιδιο χιονι τωρα εμενα η επιφανεια ειναι παγωμένη εκτός του σημείου που σκαει ο καταρρακτης.
τα φυτα (κοιμούνται) καθως και τα κοι ακομα και το οραντα πολυ ευχαριστως την ανοιξη να του δωσω οτι θελει και μαλιστα φετος θα εχω πολυ πραμα
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημερα! Ανοιξα περιμετρικα 60-70 εκατοστα πλατος για να χωρανε οι γλαστρες και πηρα τυρφη και ελαφροπετρα και γλαστρες με κοψηματα στα πλαγια αντι για κατω.
Οποτε πιστευω ειναι ετοιμη να δεχθει φυτα.αυριο θα βαλω φωτο γιατι τωρα εχω κατεβει αθηνα ![]() αν και η κατασταση γυρω γυρω απο τη λιμνη μονο για φωτογραφια δεν ειναι(οταν πηγα να τη μεγαλωσω εκανα μπανιο στη λασπη) ,ειναι μεσα στις λασπες και στα αγριοχορτα αλλα αυριο θα το αναλαβω και αυτο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους | B22 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 03-03-11 17:40 |
επιτελους και γω | platy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 39 | 27-05-10 11:38 |
Επιτελους | mentor50 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-01-10 17:09 |
Επιτελους | petros | Bettas | 2 | 08-04-06 00:51 |