|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεταβολή του pH (Οξύτητα)
Εάν θέλουμε να μειώσουμε το pH, αυτό θα γίνει είτε χρησιμοποιώντας τύρφη στο φίλτρο, είτε κάνοντας αλλαγή νερού με χρήση ανάλογης ποσότητας απιονισμένου ή νερού από αντίστροφη όσμωση (RO), είτε φροντίζοντας να περιορίσουμε την ανατάραξη του νερού, αυξάνοντας έτσι τα επίπεδα του CO2 (διοξείδιο του άνθρακα). Και φυσικά ο δραστικότερος τρόπος είναι η μόνιμη χρήση σταθερής & ελεγχόμενης παροχής CO2 (μπουκάλα) σε συνδυασμό με χρήση νερού από RO (πχ, φυτεμένο ενυδρείο με δίσκους). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θέλω να κάνω κάτι το επικίνδυνο, γιατί δεν γνωρίζω και πολλά (είμαι νέος με το άθλημα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανω δεξια στη σελιδα εχει μια επιλογη search (μηχανη αναζητησης).
Αν πληκτρολογησεις "τυρφη" θα σου βγαλει μερικες εκατονταδες σχετικα θεματα. Αν σου μεινει καμια απορια (αν και δεν νομιζω αφου εχουν συζητηθει ολα) τα ξαναλεμε.
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε και αυτα,με βοηθησανε πολυ...με την ΑΟ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F9%F4%E7%F3%E7 http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F9%F4%E7%F3%E7 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
... σ ευχαριστούμε για το πολύ επεξηγηματικό, σαφές και κατανοητό άρθρο περί τύρφης. Με λίγες προσθήκες για την τύρφη (είδη, ποιότητες κλπ) και τις γενικότερες ωφέλειες (εκτός της μείωσης ΡΗ), μπορεί να γίνει ένα πλήρες και χρήσιμο υπόδειγμα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ήξερα ότι το "άθλημα" είναι λίγο περίπλοκο, αλλά όχι και τόσο... μου κινεί το ενδιαφέρων το τόσο ψάξιμο και μου δίνει ζωή...
σας ευχαριστώ όλους |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μείωση ph | ioannis_79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 15-04-11 21:43 |
μείωση PH με χρήση HCL ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-04-07 00:00 |
Μείωση PH και GH | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-03-07 11:11 |
Μείωση του ph | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 18-07-06 08:32 |
Ασφαλής μείωση του ph για δίσκους. | celica192tsport | Δίσκοι | 14 | 10-01-06 00:43 |