|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά.Θέλω την βοήθεια καποιου εξειδικευμένου χομπίστα για την ασφαλή μείωση και διατήρηση του ph σε ενυδρειο με δίσκους. Μετρήσεις νερού στις 29-12-2005
Ph =8.3 Gh = 4 Kh = 4 Nh3,Nh4 = 0 No2 = 0 |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μετρήσεις σου είναι σίγουρα σωστές? Μου φαίνεται πολύ δύσκολο με Kh4 να έχεις 8,3 Ph!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω οτι κατι δεν παει καλα......η αεραντλια,αν δημιουργει εστω και λιγη αναταραξη σου διωχνει και το λιγοστο διοξειδιο που παρεχεις......εισαι σιγουρος οτι οι μετρησεις ...ειδικα του PH ειναι σωστες...???? χρησιμοποιεις αντιστροφη οσμωση...?πως πετυχες να εχεις KH 4..????κατι δε μου παει καλα...........
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως το ηλεκτρονικό σου PHμετρο να μην είναι σωστά καλιμπραρισμένο.
Όπως και να’χει όμως αυτό που ψάχνεις είναι το πως μειώνουν το ph. Θα βρεις πάρα πολλά posts που το εξηγούν αλλά και πάρα πολλά sites (με πρώτο και καλύτερο του takis tsamis). Εν τάχει να σου πω ότι, Μειώνεται με Α. εισαγωγή co2 στην στήλη του νερού μας. Β. πέρασμα του νερού μας από τύρφη Γ. Phosphate buffers και άλλα διαλύματα με αυτό τον σκοπό. Όλοι οι τρόποι έχουν τα υπερ και τα κατά τους (μπορούμε να συνδυάσουμε την τύρφη με το co2), αυτό που εσένα εξυπηρετεί όμως μπορείς να το ανακαλύψεις μόνο ύστερα από προσωπική μελέτη του κάθε τρόπου. Αφού αποφασίσεις τα ξαναλέμε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kontra me diskous | newfish | Δίσκοι | 14 | 29-01-08 19:05 |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |
Βοήθεια χάνω τους δίσκους !!!! | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Δίσκοι | 24 | 09-02-05 10:46 |
Κατάλληλα φυτά για Δίσκους | kroud | Δίσκοι | 9 | 07-11-03 20:27 |
Χορεύοντας με τους Δίσκους | jumpy | Δίσκοι | 5 | 18-01-03 19:01 |