|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον...λεω να κανω μια ενημερωση εδω,μπας και χρειαστει καποιος-καποτε την πληροφορια.
Αφου δυσκολεύτηκα πολυ να βρω panacur,το οποιο τελικα μου εστειλε φιλος ![]() Αυτα οσον αφορα τις υδρες..για το αν θα εκανε δουλεια το paracur,δεν προλαβα να μαθω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλλη φορα δε σου ξαναστελνω τιποτα...
![]() ![]() ![]() ωραια εξελιξη Ολγα! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το panacur σε νέο γαριδαδικο καθώς με επνιξε η υδρα, που ήρθε μάλλον απο φυτά
Βρίσκω το χάπι των 250 mg και βάζω περίπου το 1/5 του χαπιού (δηλαδή 50 mg) σε 90 λίτρα νερό. Δεν παρατηρώ τίποτε περίεργο. Οι γαρίδες κανονικά, οι κρυπτοκορίνες το ίδιο, όπως και οι λαθρεπιβάτες σαλιγκάρια. Αλλά και οι ύδρες ατάραχες. Κολυμπούσαν κανονικά. Σε 3 ημέρες βάζω δεύτερη δόση μια απο τα ίδια. Σήμερα 3 μέρες μετά απο την δεύτερη δόση και πάλι καμμία αλλαγή στο ενυδρείο. και κυρίως οι ύδρες ζουν και βασιλεύουν. Γιατι δεν τις έπιασε? μηπώς γιατι δεν διαλύετε το χάπι? Το χτυπάω οσο πάει αλλά αυτό είναι αδιάλυτο και μετά απο λίγο βλέπω την άσπρη σκόνη σε διάφορα σημεία του ενυδρείου που κατακάθεται. Τι να κάνω τώρα? Να ρίξω και 3η δόση? ή να ρίξω αυτή την φορά υγρό πανακούρ? Οσοι το χρησιμοποίησαν ας πουν την αποψή τους |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θυμαμαι ειχα δει αποτελεσματα μετα την πρωτη δοση (δεν εβαλα αλλη), αλλα με τα πλαναρια.
|
||||
|
||||
![]()
Eπαναφερω το thread γιατι ξαφνικα σημερα,υστερα απο την επισημανση του μεγαλου μου γιου(μπαμπα,το ενυδρειο εχει σκουληκια....)ειδα οτι εχω πλαναρια.Πρωτη φορα μου τυχαινει και θα προβω σε θεραπεια με panacur.Μεσα εχω δεκαδες red cherry και 2 ροδοστομους(σε 240 λιτρα).Στο ποστ 14 ο klipitiklopos εχει ανεβασει ενα πινακακι που δεν φαινεται πια.Μηπως ειναι ευκολο να το ξανα ανεβασεις;
|
||||
|
||||
![]()
To πινακακι:
![]() ![]() Προσεξε την μειωμενη δοση για τις γαριδες.
|
||||
|
||||
![]()
Θα βαλω την δοσολογια που εβαλες και εσυ,0,6mg/λιτρο και δεν ειχες απωλειες.Αφου το δοκιμασες εσυ και πετυχε,γιατι να ξανα ανακαλυψω τον τροχο;
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θεραπεια για τα φωσφορικα | HLIASKR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 35 | 18-04-11 07:08 |
Panacur -- HELP | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 07-10-09 14:18 |
Μετακομιση-θεραπεια | HoG | Bettas | 5 | 03-12-07 14:08 |
θεραπεια με αλατι ή οχι? | GODLIGHT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 09-03-06 02:48 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |