|
|
||||
|
||||
![]()
ελάφρυνε και λίγο το χέρι στο τάισμα για να μην εμφανιστούν ξανά
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για τα φαγάκι δεν τα αφήνω νηστικά, τα έχω καλοθρεμένα, χωρίς όμως υπερβολές. τα ταίζω το απόγευμα στις 6-7 που γυρίζω σπίτι και κατα τις 10-11 το βράδυ
|
||||
|
||||
![]()
Απεκτησα κι εγω πλαναρια..
![]() Απομακρυνα μηχανικα καμποσα,αλλα βλεπω πως εχουν πολλαπλασιαστει οποτε θεραπεια ο μονος δρομος... ![]() Διαβασα το ποστ απ την αρχη..Κανουμε σκονη το πανακουρ και ριχνουμε την αναλογη ποσοτητα στο ενυδρειο ή ακολουθωντας τη μεθοδο του Τακη με το μπλεντερ Για 150 λιτρα βρε παιδια,να ριξω περιπου μισο χαπι ή λιγο παραπανω τι λετε;Μπερδευτηκα λιγο με τη δοσολογια.. Και για να δω θα βρω εδω πανακουρ.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη 90mg θες,
κάνε τον τρόπο που είπα και ρίξε 90ml από το διάλυμα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Γενικα δεν ταιζω πολυ,προσεχω.Αλλα εχω μια υποψια οτι μπορει να βγηκαν απ τις ταμπλετες που ριχνα στις γαριδες..Ταμπλετες για corydoras ειναι και τις πηρα απο τοπικο petshop οι οποιες ομως εμεναν αρκετες ωρες αδυαλυτες στο χαλικι..Βεβαια οι γαριδες επεφταν πανω σαν τρελες,δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.. Εντωμεταξυ διαβαζω πως μπορει να τρωνε γονο γαριδας τα πλαναρια....
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 31-05-17 στις 23:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θεραπεια για τα φωσφορικα | HLIASKR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 35 | 18-04-11 07:08 |
Panacur -- HELP | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 07-10-09 14:18 |
Μετακομιση-θεραπεια | HoG | Bettas | 5 | 03-12-07 14:08 |
θεραπεια με αλατι ή οχι? | GODLIGHT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 09-03-06 02:48 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |