|
|
|||
|
|||
![]()
Τα έχω και εγώ,τα παρατήρησα πριν 2 εβδομάδες.Μαζί με τα Planaria,έχω και κάτι άλλα πολύ πιό λεπτά,σαν ψιλές κλωστές,σε μικρότερο αριθμό.
Εμφανίστηκαν λίγο μετά την εισαγωγή των γαρίδων,πιθανότατα από τα pellets που τις ταίζω(γιατί οι άλλες δύο τροφές είναι η DIY με αρακά-καρότο-σπιρουλίνα,και φύλλα μουριάς). Το θέμα είναι ότι έριξαπροχθές 25ml panacur με τον τρόπο του Τάκη(διάλυμα),και 2 μέρες μετά υπάρχουν ακόμη στο τζάμι του ενυδρείου. Πρέπει να ξαναρίξω δεύτερη δόση? |
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα με το φαι για τις γαρίδες μου εμφανιζεται ,ή ΜΡ τέτοιο φαι που λες. Αν μείνει έστω κι λίγο μέσα κι δεν φαγωθεί. Αυτό ήταν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
είναι αρπακτικά και τρώνε γόνο ή και γαρίδες για δες αν μοιάζει με αυτό ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όχι Τάκη,δεν είναι ύδρες.
Είναι σαν πολύ ψιλές τρίχες,λευκές,αιωρούνται ήρεμα,και ξαφνικά κάνουν μερικές κινήσεις σαν ελατήριο.Τα βρήκα σε ένα υπόμνημα,νομίζω το όνομα είναι κάτι σε "νηματώδες".Σίγουρα δεν είναι ύδρες. Αυτό που με ενδιαφέρει άμεσα,είναι αν μπορώ να επαναλάβω την δόση panacur γιατί ακόμη βλέπω Planaria στο τζάμι,και αν ναί,μέχρι πόσες δόσεις μπορώ να ρίξω? |
|
||||
|
||||
![]()
Παντως ειναι εντυπωσιακο πως εμφανιζονται αυτα τα ζωυφια απ το πουθενα στα ενυδρεια μας..
Εμενα τα χτυπανε τα ramirezi αλλα τα ξαναφτυνουν παλι.. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θεραπεια για τα φωσφορικα | HLIASKR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 35 | 18-04-11 07:08 |
Panacur -- HELP | greemlin | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 07-10-09 14:18 |
Μετακομιση-θεραπεια | HoG | Bettas | 5 | 03-12-07 14:08 |
θεραπεια με αλατι ή οχι? | GODLIGHT | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 09-03-06 02:48 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |