|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από όσο μπορώ να σε πληροφορήσω, δεν γνωρίζω κάποιο λίπασμα το οποίο μπορεί να προκαλέσει "ζημιά" στους δίσκους. Γενικά οι εταιρείες που ασχολούνται με λιπάσματα δεν αναφέρουν κάτι στην συσκευασία τους, που να σε "φοβίζει" επειδή έχεις δίσκους. Ακόμη και το nitrogen που ρίχνουμε, δεν έχει καμία σχέση με τα "δικά μας νιτρικά". Είναι πηγή αζώτου αποκλειστικά για ζωντανά φυτά. Αν θέλεις διάβασε αυτό . Εξηγεί αναλυτικά, τι χρειάζονται τα φυτά για να είναι υγιή! Το έχω ως "ευαγγέλιο" εδώ και χρόνια.. ![]() Επίσης διάβασε και αυτό "Ευαγγέλιο" αριθμός 2 ![]() Το μοναδικό λίπασμα που είναι πλήρες είναι της seachem που αναφέρει και ο Ηλίας, το flourish Προσωπικά χρησιμοποιώ το multi της Brightwell και αυτό γιατί δεν έχει nitrogen και phosphorus. Έχει σταγονόμοτρο στο καπάκι και δοσολογία με σταγόνες για καθημερινό "τάισμα" των φυτών. Ελπίζω να σε βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Δεν με φοβίζει απλά καθώς και εγώ όπως αναφέρω παραπάνω κάνω ελαχιστη χρήση δηλαδή το τελευταίο μπουκαλάκι τις API μου τελειωσε μετά από 2 χρόνια και καθώς την ίδια χρησιμοποίηση θα κάνω και στο επόμενο μιας και ρίχνω λίγο μόνο όταν έχω πρόβλημα με ψιλοκιτρινισμα όπως γραφει και στο link που πόσταρε ο azores , ήθελα την γνώμη σας για την μάρκα μιας και όταν θα ξαναπάρω πιθανόν θα έχουν περάσει αλλα δυο χρόνια .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιο ειδος malawi θεωρειτε ποιο ομορφο? | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-08-11 09:06 |
Να και το δικό μου δισκάδικο | mcxatz | Δίσκοι | 39 | 10-06-11 23:08 |
Δισκάδικο 400 λίτρα | andrikos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 29 | 26-05-10 21:17 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |