|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ μαζί σου οτι δεν πάει βάση γεωγραφικής προέλευσης, αλλά πολλοί βάζουν ψάρια διαφορετικής προέλευσης(και δεν νομίζω να είναι λάθος. Δεν παώ σε ακρότητες) τα οποία συμβιώνουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα σχεδον σε κάθε ενυδρείο παρατηρήται ένας ancistus.(εκτός απο αφρικάνικα)
|
|
||||
|
||||
![]()
ωχ βασικά απότι είδα όντως δε μπορω να το βάλω διοτι έχω GH 16 και αυτος αντέχει μέχρι 12
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έστω ότι δεν είναι η γεωγραφία τόσο σημαντικός λόγος, οι άλλοι δύο λόγοι δηλαδή δεν είναι σημαντικοί; Και το ότι το κάνει "ο κόσμος" δε σημαίνει ότι έτσι πρέπει να γίνεται. Για πολλοστή φορά και ειδικά όταν μιλάμε σε έναν άνθρωπο που δεν έχει την εμπειρία να κρίνει καταστάσεις δίνουμε τους κανόνες. Και αυτοί δεν έχουν εφευρεθεί από εμάς, αλλά μας τους υποδεικνύει η ίδια η φύση. Αυτό πρεσβεύει αυτό το φόρουμ. Ακόμα και εγώ ο ίδιος να έχω pleco με φροντόζες και να μου μοιάζει ότι όλα πάνε καλά δε σημαίνει ότι πρέπει και να το προτείνω. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν κανουμε μια παραχωρηση στις γεωγραφικες απαιτησεις.. το επομενο ειναι να δουμε πως θα νιωθει ενα μοναχικο ψαρι (εξου κ το ονομα μονομαχος)..μεσα σε ενα πληθος αλλων υπερκινητικων ψαριων οπως ειναι τα ζωοτοκα. μεσα στην ενταση θα ειναι.. ας κοιταξουμε και λιγο την ψυχολογια του καθε ψαριου.
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Μπορεις να πας πιο μακρια με μια ευγενικη λεξη και ενα πιστολι,παρα με μια ευγενικη λεξη μονο.’ Al Capone Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντωνης Πατρα : 15-12-11 στις 15:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
διαφορετικες απαιτησεις νερου!
ας μην ειμαστε καφροι! ακομη και αν ο μονομαχος ειναι υσηχος,ΔΕΝ ταιριαζει στις σκληροτητες των γκαπυ! φιλε sandrea,"κατσε εκει που καθεσαι"! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ουυφφ εντάξ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε καταλαβαινουμε,αλλα αυτο ευτυχως δεν γινεται!
μην παρασυρεσαι απο τους πετσοπαδες! οι μισοι δεν ξερουν τιποτα και οι αλλοι μισοι δεν νοιζονται για τιποτα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Black Moly από πετσοπ | Sandrea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 05-03-12 23:59 |
ψαχνω πετσοπ/μαγαζι για λαμπες | Petran22 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 31-07-08 09:49 |