|
|
|||
|
|||
![]()
για την ώρα αγοράζω νερό από το lidl :P ιονισμένο που είναι το ίδιο, για τα δώρα που να ήξεραν άλλα όπως και να έχει το δώρο είναι δώρο… thx!!! Για να κυανο… θα το κοιτάξω αυτά που είπες..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ε παιδια τι ειναι τουτο εδω...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα ρε φίλε, απορώ πως και σου απαντά ακόμα κόσμος....
![]() ![]() ![]() ![]() εισαι αγενέστατος, γνώμη μου είναι πως ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, θες να μας πίσεις οτι τα ξέρεις όλα.. ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΡΩΤΑΣ??? ![]() ![]() ![]() υγ, αν θες να βοηθηθείς και να συνεχίσεις να μην έχεις απώλειες στο ενυδρείο σου ξεκίνα με τα υπομνήματα των αρχαριών και ίσως μετα απο 3-4 μέρεσ ΣΥΝΕΧΟΥΣ διαβάσματος κατι κανεις... (εγω 3 μήνες διαβάζω... και διαβάζω... και διαβάζω... γιατι απλα ειμαι ΑΡΧΑΡΙΟΣ στα αλάτια και συνεχίζω να διαβάζω....) Παντα φιλικά και με τις καλύτερες προθέσεις! |
|
|||
|
|||
![]()
οκ λοιπόν από την αρχή zalk τα υγρά test που χρησιμοποιώ για αμμωνία και νιτρικά είναι της tera, καλά είναι??? Μαγνήσιο Ph δεν τα έχω ακόμα λόγου οικονομικών αλλά τα ελέγχω ανά εβδομάδα..
έχουμε και λέμε.. PO4: 0 NO3:0 ALK: 7.5 PH: 8,0-8,2 exw to Reef buffer SAL: 1026-1027 Temp:27C |
|
|||
|
|||
![]()
μετά από πολλές αλλαγές..
έχει πολλές κρυψώνες για ψαράκια και καθώς και για κοράλλια πως φαίνετε ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατί δεν προσπαθείς να συμμαζέψεις λίγο τον εξοπλισμό σου και να βάλεις ένα φόντο, με απλές κινήσεις θα φανεί μεγάλη διαφορά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο αλάτια δε ξέρω και πολλά αλλα συμφωνω απόλυτα
|
||||
|
||||
![]()
παρολο που δεν ξερω πολλα απο αλατια πιστευω οτι διαβαζωντας μαθενεις κανεις εδω δεν θελει να προσβαλει κανεναν και γνωριζουμε ολοι ο γραπτος λογος παρεξηγητε συχνα μιας και δεν βλεπεις το υφος του οποτε το θεωρουμε παραξηγηση και προχωραμε.εμενα πρωσωπικα μου αρεσει το στησημο και η συμβουλη μου ειναι να αρχισεις το διαβασμα μιας και ο φιλος σου σιγουρα δεν τα ξερει ολα και να ακους τους εμπειροτερους
![]() επισης παρα πολλη συμαντικο να τσεκαρεις με μετρησης αρκετα συχνα και να ξερεις οτι τα αλατια οσο πιο λιγα λιτρα ειναι το ποιο ευκολα την πατανε.ελπιζω εστω και λιγο να βοηθησα καλη συνεχεια ![]() ααα το οτι ειναι δωρο ενα ζωο δεν σημαινει οτι ρισκαρουμε την ζωη του ειτε ειναι ψαρι ειτε κοραλι ειτε κοτοπουλο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ φίλε μου και με το θέμα του zalk έλιξε λύθηκε η παρεξήγηση για αυτό καλύτερα μην το συνεχίζουμε ένα τέτοιο θέμα ήταν λάθος βασικό από την μεριά μου και λίγο έντονα τα είπε και ο zalk αλλά περασμένα ξεχασμένα… Θα το σκεφτώ καλύτερα το θέμα με το lion το στήσιμο το άλλαξα 3 φορές και μάλλον εδώ θα καταλήξω..
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στάδιο εγκυμοσύνης | mikesf | Ζωοτόκα | 10 | 22-02-11 22:06 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Πάμε για τ' αλάτια.. Πρώτο στάδιο ξεκίνησε | Alex_Salonica | Reef | 3 | 01-07-09 21:20 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |