|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα.
έχω ένα γκάπυ και, όλως περιέργως, κυοφορεί. ![]() ΝΗ3/ΝΗ4=0 GH=5 PH=7 KH=6 PH=7.5 60L καθαρά, φυτεμένο με 6 white cloud και δυστυχώς δυο μικρά χρυσόψαρα που θα μπούν σε λιμνούλα απο το νέο έτος. Φίλτρα 2Χ350Λ/ω με σίποραξ και αλλαγές 40% εβδομαδιαίως. Θερμοκρασία 24* Κελσίου. Επίσης έχω ένα μικρό-γεννήστρα 10 λίτρων με μπόλι απο το μεγάλο και το ταίζω(άδειο μόνο μια Riccia fluitans) καθημερινά για να κρατηθούν εν ζωή τα βακτήρια. Ευχαριστώ πολύ... |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια καμια απαντηση εδω...? :P
Και εγω ειμαι με 4 θυληκες τωρα (γκαπινες εννοω...) και πρεπει οι 2 απο αυτες πρεπει να ειναι εγκυες. Εχουν πρησμενες κοιλιες...αλλα πως ξερω σιγουρα οτι ειναι?? Εχω ηδη προμηθευτει κερατοφυλλο και περιμενω..... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!!
![]() Γιατι ειναι περιεργο που ειναι εγκυος?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απ οτι θυμαμαι απο οταν ειχα γκαπυ εχεις καποιες μερες ακομα.. εμενα ειχε γινει τελειως ''τουμπανο'' .. καλα γεννητουρια...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ,
χιούμορ κάνω... Τελικά γεννήσαμε και γίνανε μεζές τα μικρά. |
|
||||
|
||||
![]()
Aμα δεν ειχες κερατοφυλλο λογικο να γινανε μεζες....οι δικες μου γεννησαν χθες και παλι εχασα καποιους γονους. Τα μικρα πανε και χωνονται μεσα στο κερατοφυλλο και προστατευονται...
|
|
||||
|
||||
![]()
mikesf πως και έχεις τόσο χαμηλές τις τιμές Gh & Kh, ρίχνεις απιονισμένο ;
ΥΓ η κιτρινούλα υπάρχει ακόμα ; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halvas69 : 14-01-11 στις 22:19 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάμε για τ' αλάτια.. Πρώτο στάδιο ξεκίνησε | Alex_Salonica | Reef | 3 | 01-07-09 21:20 |
Διάρκεια εγκυμοσύνης Mollies & Guppies ?? | Maax | Ζωοτόκα | 7 | 16-09-04 16:35 |