|
|
||||
|
||||
![]()
γιατί δεν προσπαθείς να συμμαζέψεις λίγο τον εξοπλισμό σου και να βάλεις ένα φόντο, με απλές κινήσεις θα φανεί μεγάλη διαφορά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον ας ξεκινησουμε με τα απολυτως βασικα.
σκεψου ακριβως με το τι κοραλλια-ψαρια θα ασχοληθεις και να μην συζηταμε στο μελλον για λαθος συνθεση ψαριων,αρρωστειες,θανατους κλπ. οπως εισαι τωρα.σιγουρα ενα σκουρο φοντο στην πλατη θα δωσει βαθος και ομορφια στο ενυδρειο.η αλατοτητα σου μπορει να πεσει στους 1025-μαξ 1026.ποτε μην εισαι στα ορια.με τι οργανο μετρας αλατοτητα?ελπιζω με ρεφρακτομετρο και οχι με πυκνομετρο.. νιτρικα 0 με ηδη ενα τανγκ σε τοσα λιτρα μου καθεται καπως περιεργο... τα υγρα τεστ που θα χρειαστεις στην πορεια να ειναι της salifert mg ca τουλαχιστον.το πεχα δεν ειναι υψιστης σημασιας αυτη τη στιγμη.επισης το οτι εχεις κυανο ισως προερχεται απο τη σχεση φοσφωρικων-νιτρικων με συνδιασμο κακης κυκλοφοριας του νερου. παντως οντως τα κοραλλια σου δεν δειχνουν σε ιδιαιτερα καλη κατασταση και σ'αυτο ισως ειναι υπευθυνο και το νερο που βαζεις. το πολυ βασικο στη φαση που εισαι ειναι η ανθρακικη σκληροτητα δηλ το κεχα.να φροντιζεις ΠΑΝΤΑ να το εχεις σταθερο και συχνες μετρησεις. ο λευκοστερνος αν και πανεμορφος ειναι απο τα πολυ ευαισθητα ψαρια στο ικ αλλα και σε αλλες ασθενειες.αρχισε να διαβαζεις αρκετα πιο εντατικα και τα ξαναλεμε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ε τι εννοείτε να συμμαζέψω λίγο των εξοπλισμό??? Δεν το κατάλαβα??? Να αλλάξω θέση το skimer??
![]() ------------------------- ρεφρακτομετρο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μαριο+Νατασα : 12-12-11 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λιγω σκορπιος δεξια και αρηστερα......εγω θα τα εβαζα ολα σε μια γωνια .....και ενα μπλε η μαυρο φοντο απο πισο!!!!
|
|||
|
|||
![]()
E το έκανα τα πήγα σε μια γωνία και πράγματι είδηi φαίνεται καλύτερα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- maxmike to site http://www.aquarium4u.gr/κοράλλια/eu...a-hammer-coral ειναι top thx!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μαριο+Νατασα : 12-12-11 στις 19:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
chemi clean ονομαζεται και ναι κανει απιστευτη δουλεια,μπορεις να το βρεις στο ιντερνετ στην μιση τιμη απο οτι αυτο που βρηκες.
το θεμα δεν ειναι ομως μονο να το εξολοθρευσεις αλλα να βρεις γιατι σου βγηκε,ετσι ωστε να μην ξαναβγει.γιαυτο σου ειπα ριχνε διαβασμα.... ΥΓ.τα φοντα, ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι τα salifert δλδ ειναι τα top e?? αμα ειναι θα τα
Βάλω στο καλάθι :P ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέτα από την τακτοποίηση των καλωδίων και την τοποθέτηση ενός font..
Σιγά σιγά νομίζω γίνεται καλύτερο τι λέτε??? |
|
||||
|
||||
![]()
Εάν έγινε καλύτερο λέει..........
![]() ![]() Και που είσαι ακόμη...... Μόνο μια χάρη, κράτα τις παλιές φωτό και εάν το έχεις μετά από κάνα χρόνο σύγκρινές τες για να δεις και μόνος σου την διαφορά. Καλή συνέχεια. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο αλάτια δε ξέρω και πολλά αλλα συμφωνω απόλυτα
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Παίδες θέλω λίγο την άποψη σας.. σκοπεύω να κανω αγορά από εδώ http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=category&id=84&show=grid θέλω να μου πείτε πια test μου προτείνεται να πάρω http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=category&id=22&show=grid …. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στάδιο εγκυμοσύνης | mikesf | Ζωοτόκα | 10 | 22-02-11 22:06 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Πάμε για τ' αλάτια.. Πρώτο στάδιο ξεκίνησε | Alex_Salonica | Reef | 3 | 01-07-09 21:20 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |