|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, θέλει ένα φόντο. Υπάρχει στο πρόγραμμα να μπει εντός των ημερών. Φυσικά ελπίζω τα φυτά να μεγαλώσουν γρήγορα και να τα μεταφυτέψω ώστε να γίνει πιο πυκνή η βλάστηση.
Αυτό το φυτό στα δεξιά του ενυδρείου με τα στρογγυλά φύλλα, πως ονομάζεται?? |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο γενικα!
αλλα ειληκρινα φιλε μου,βγαλε οτιδηποτε ψευτικο... μερικα απο αυτα δεν ειναι καν καταληλα για ενυδρεια!δεν ξερουμε καν τι βγαζουν στο νερο.. ασε μονο αληθινα φυτα! αυτο που ρωτας για τα δεξια,αν και δεν φαινεται καλα και δεν ειμαι σιγουρος,ισως ειναι Hydrocotyle leucocephala. αλλα δεν ειμαι σιγουρος,ας μιλησουν και οι πιο εμπειροι! ![]() καλη συνεχεια!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο φαινεται. Νομιζω οτι τα 50W του θερμοστατη ειναι λιγα για τα λιτρα σου. Καλο θα ηταν σιγα σιγα να αρχισεις να μετρας με υγρα τεστ. Θερμομετρο δεν βλεπω ή εχει ο μαγνητης;
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Υγρά τεστ θα παρθούν σιγά σιγά, λόγω κόστους. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Συμφωνω με τους άπο πάνω πολυ ωραίο το ενυδρείο σας αρκεί να φύγουν τα πλαστικά
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σήμερα έκανα μια αλλαγή νερού 30% με απιονισμένο και έριξα την σκληρότητα GH 7~14 και KH 3~6, καθώς επίσης το PH πήγε στο 7,2. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οσον αφορα το γατοψαρο τι εννοειται? τι γατοψαρο? αν ειναι κατι τετοιο http://www.google.gr/search?gcx=w&q=...I-fi4QTX_8XABQ νομιζω πως και αυτα ζουν σε κοπαδακια [αν κανω λαθος οι εμπειροτεροι διωρθοστε με παρακαλω] και εχουν διαφορετικες απαιτησεις, + οτι θελουν αμμο διοτι μπορει να τραυματιστουν τα ευαισθητα μουστακια τους ![]() Φιλικα ,Ραφαελα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο τον μπακαλι ας πουμε αυτο που ειναι για το σιδερο , Αν εβαλες απο αυτο να μην ξαναβαλεις ειναι απαγορευμενο φιλε. Βαλε νερακι απο την βρυση και δεν θα εχεις προβλημα ,με αντιχλωρειο εννοειτε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρώτο μου 120 λιτρων ενυδρίο | hlias_ria | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 08-06-12 22:26 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | Psaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 07-05-11 21:20 |
panos_auk-Tο πρώτο μου ενυδρείο (κοινωνικό-φυτεμένο) | panos_auk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-04-11 22:19 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-12-10 13:10 |
Kotsos: Το πρώτο μου φυτεμένο | Kotsos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 7 | 04-01-09 13:41 |