|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Οσον αφορα το γατοψαρο τι εννοειται? τι γατοψαρο? αν ειναι κατι τετοιο http://www.google.gr/search?gcx=w&q=...I-fi4QTX_8XABQ νομιζω πως και αυτα ζουν σε κοπαδακια [αν κανω λαθος οι εμπειροτεροι διωρθοστε με παρακαλω] και εχουν διαφορετικες απαιτησεις, + οτι θελουν αμμο διοτι μπορει να τραυματιστουν τα ευαισθητα μουστακια τους ![]() Φιλικα ,Ραφαελα |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή!!!
Παρατηρήσεις . Βγάλε αν μπορείς τα ψεύτικα διακοσμητικά. . Τα τέτρα μπαίνουν σε ομάδες και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις. . Πρόσθεσε 1 f guppy και 2 f platy γιατί λόγω της τάσης των αρσενικών για ζευγάρωμα γίνονται απίστευτα πιεστικά και οι θηλυκές στρεσάρονται, οπότε μπαίνουν σε χαρέμια της αναλογίας 1-3. ¶σε που το ενυδρείο δεν είναι πυκνοφυτεμένο και αν στρεσαριστούν δεν έχουν που να κρυφτούν. . Μαύρο φόντο, όπως προείπαν τα παιδιά, θα δείξει πολύ πιο ωραία.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα γατόψαρα πράγματι είναι ένα από αυτά http://www.google.gr/search?gcx=w&q=...I-fi4QTX_8XABQ τα ασπρόμαυρα με τις άτακτες βούλες στο σώμα τους. Παράθεση:
Πάμε και για μαύρο φόντο. Φαντάζομαι ένα χαρτόνι μαύρο χειροτεχνίας κάνει ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια ερώτηση:
Αλλαγές νερού κάνουμε σε ένα στρωμένο ενυδρείο για να αφαιρέσουμε τα νιτρικά και να τα κρατάμε σε χαμηλά σχετικά επίπεδα και φυσικά η συχνότητα και η ποσότητα της αλλαγής νερού, εξαρτάται από την "παραγωγή" νιτρικών του ενυδρείου. Έχω διαβάσει οτι σε μερικά φυτεμένα ενυδρεία, τα νιτρικά είναι στο ελάχιστο, με αποτέλεσμα η επιπλέον συμπλήρωση υγρών νιτρικών για τις ανάγκες των φυτών. Αν είναι σωστά αυτά που λέω, τότε (πάντα θεωρητικά), αν η "παραγωγή" νιτρικών είναι ίση με αυτήν που καταναλώνουν τα φυτά, τότε δεν χρειάζεται αλλαγή νερού, ή τουλάχιστον όχι συχνά κάθε εβδομάδα η κάθε 15 μέρες. Σωστά; Παρακαλώ τα φώτα σας. |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγες θα κανεις κανονικα μια ή 2 φορες τη βδομαδα αναλογα με τις απαιτησεις του ενυδρειου.....δεν χρειαζεται συμπληρωμα νιτρικων,γιατι δνε θεωρειται φυτεμενο ενυδρειο..
------------------------ ΥΓ γιατι τον φαγατε ρε παιδια τον ανθρωπο??? εκτος απο το πλαστικο βραχακι,και τα 2 κοχυλια τα φυτα του ειναι αληθινα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, δεν το συζητάω. Αλλαγές κάνω κανονικά. Δεν αναφέρομαι στο δικό μου.
Απλά προβάλλω τον προβληματισμό μου σχετικά με αν είναι αναγκαίες οι αλλαγές σε ένα φουλ φυτεμένο ενυδρείο, σύμφωνα πάντα με αυτά που διαβάζω περί βιολογίας του ενυδρείου. Τελικά κάνουμε αλλαγές νερού διότι είναι ο μοναδικός τρόπος να κατεβάσουμε νιτρικά και μόνο για αυτόν τον λόγο?? |
|
||||
|
||||
![]()
στα φυτεμενα ενυδρεια κανουμε αλλαγες για να επελθει ισορροπια...ειναι τετοια η συγκεντρωση απο τα λιπασματα που αν δεν κανεις αλλαγη θα εχεις προβληματα με τα φωσφορικα κ.ο.κ πραγμα που σημαινει ΜΗ υγιειη ψαρια αλλα και προβληματα με τις αλγες...επισης.,αλλαγες κανουμε για να κρατωνται σε μηδενικα επιπεδα οι ρυποι που προκαλουνται απο τις τροφες...(συνηθως στα ενυδρεια με Δισκους οι αλλαγες ειναι παρα πολυ συχνες-εως και καθημερινες- γιατι η ποσοτητα τροφης που παρεχεται ειναι πλουσια σε πρωτεινη και σε ποσοτητα βεβαια )..διαβασε εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=33909 αλλα και αλλου ισως που μου διαφευγει τωρα για να εισαι καλλυμενος
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πρώτο μου 120 λιτρων ενυδρίο | hlias_ria | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 08-06-12 22:26 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | Psaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 07-05-11 21:20 |
panos_auk-Tο πρώτο μου ενυδρείο (κοινωνικό-φυτεμένο) | panos_auk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-04-11 22:19 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-12-10 13:10 |
Kotsos: Το πρώτο μου φυτεμένο | Kotsos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 7 | 04-01-09 13:41 |