|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δε κραζουμε απλα πρεπει να ξερουμε 5 πραγματα πριν παρουμε καποιο ειδος στο σπιτι μας
σε ρωτησα να μου πεις ποτε ξεκηνισε να χανει την ουρα ειναι 7 μερες μεσα στο ενυδρειο ποια μερα ξεκυνησε να χανει την ουρα ???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους.
Φιλε kikonec εχεις κανει καποια βασικα λαθη.Μπορει να το εχεις διαβασει σε πολλα ποστ αλλα καλυτερα θα ηταν να ξεχωριζες τα ψαρια σου,να κρατουσες μονο τα guppies (γνωμη μου) και να εδινες τα αλλα,ουτε να περιμενεις να πεθανουν ουτε να τα πεταξεις.αρκει να ειναι σε καλη κατασταση.Να αγορασεις καποια τεστ νερου και να ξεκινησεις καποιες εργασιες ρουτινας. Αν δεν ξεκινισεις απο τα βασικα δεν θα μπορεσεις να κρατησεις τον δισκο οσο μεγαλο και αν ηταν το ενυδρειο σου. Ακουσε αυτα που εχουν να σου πουν τα παιδια.ξερουν πολλα παραπανω απο εμενα. Μην μπαινεις στην λογικη ενος ενυδρειου "ομορφο" στα ματια σου,αλλα ομορφο στα ματια των ψαριων σου και πιστεψε με δεν θα σε απογοητευσουν. Ειδα οτι εχεις αμμο στο ενυδρειο σου,θα σου ελεγα για ενα ζευγαρι νανοκιχλιδων αλλα αν δεν μαθεις τα βασικα δεν θα μπορεσεις να υποστηριξεις κατι τετοιο. Τα ιδια λαθη καναμε ολοι.Ξεκινα ξανα. Συγνωμη για το off post αν οι mod κρινουν οτι ειναι λαθος ας το σβησουν. Φιλικα Θοδωρης.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΑΓΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑ | ΟΡΕΣΤΗΣ | Bettas | 3 | 27-12-10 13:06 |
αρσενικο guppy με φαγωμενη ουρα | stathisdel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 21-12-09 15:05 |
Έξτρα φωτισμός | giagligian | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-03-08 18:31 |
Προβλημα με ουρα!!! | D_S | Bettas | 4 | 08-08-05 13:33 |
Ramirezi με φαγωμενη ουρα..? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:15 |