|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ο πετσοπας ξερει τις παραμετρους νερου που χρειαζονται οι δισκοι; γιατι το εχουμε δει και αυτο!
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι δημητρη ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας δουλευει με οσμοση κτλ στους δισκους.
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια τον δισκο τον εχω αφησει στο petshop στην αλεξανδρουπολη διοτι εχει στρωσει και σχεδον εχει φτιαξει η ουρα του οποτε ητανε λογικα απο stress η απο δαγκωμα.
μου το ζητησε ενα μελος απο εδω ο po-pay αλλα δεν με προλαβε γιατι ειχα μιλησει με το petshopα και του το εδωσα! λοιπον επειδη ειπα να μην ανοιξω αλλο θεμα αν θελει ο admin να το μεταφερει να μου πει να το postαρο αλλου. ηρθαν τα τεστ(api master test kit) και εκανα και περιμενω και τα api για (GH) &(KH) λοιπον ph 7.6 και high range ph 7.4 οποτε καπου εκει ειμαι. αμμονια 0.25ppm (αλλα εχω να κανω αλλαγη νερου καπου 5 μερες ελειπα σε ταξιδι ειχα πεταξει ενα χαπι holidays και μολις ηρθα τα ταισα οποτε πιστευω ειμαι στο μηδεν 0 ) NITRITE 0ppm NITRATE 40ppm με 80ppm (δεν μπορω να καταλαβω τα χρωματα ειναι σχεδον το ιδιο,πιο πολυ προς το 40.) |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην καλα εκανες και πηρες API , ειναι τα πιο αξιοπιστα.
απο τις μετρησεις σου και μονο μπορεις να καταλαβεις γιατι περασε ολο αυτο το κακομοιρο το δισκοπουλο. PH 7.6 - φαντασου ο φιλος που στον εδωσε επειδη εχει ενυδρειο με δισκους να χει κανα PH γυρω στο 5.5? (εκει που προτιμάνε οι δισκοι) και μπηκε σε διαφορα 2 βαθμων , τι προσαρμογη να του κανεις ... ![]() NO3 40 με 80 ![]() παρα πολυ , πρεπει να μειωθει κατω απο 20 . Μπηκε σε ενυδρειο με χαοδες διαφορες στις παραμετρους και ηταν λογικο να παθει .. οτι επαθε, γιαυτο σου ειπα οτι δεν τιθετε με τιποτα θεμα ασθενιας. Παντα πριν βαλεις οτιδηποτε στο ενυδρειο σου να μαθαίνεις τις παραμετρους του νερου που ηταν το ζωντανο πριν και αναλογα με τις δικες σου απο κει περα να κινηθείς .
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
επισης απο τα 3 αγγελοψαρα τα 3 corydoras τα 5 νεον τα 4 black molly το 1 Pleco και τα 2 guppy που εχω. θα ηθελα να διωξω τα 2 guppy το ενα black molly(Αρσενικο) και τα 5 νεον και επισης καποιο απο τα 3 αγγελοψαρα! μετα τα αλλα θα ειναι ενταξει η πρεπει να ταιριαξω διαφορετικα ψαρια? |
|
||||
|
||||
![]()
τα 3 αγγελοψαρα βγαλε,τα αγελ θελουν μεγαλυτερα ενυδρεια.
|
||||
|
||||
![]()
επισης τα νεον δεν ταιριαζουν με τα γκαπυ και τα μολυ, διαβασε πρωτα στο φορουμ ποια ψαρια χρειαζονται ιδιες παραμετρους νερου, δες τι σου αρεσει και μετα αποφασιζεις τι θα κρατησεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΑΓΩΜΕΝΗ ΟΥΡΑ | ΟΡΕΣΤΗΣ | Bettas | 3 | 27-12-10 13:06 |
αρσενικο guppy με φαγωμενη ουρα | stathisdel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 21-12-09 15:05 |
Έξτρα φωτισμός | giagligian | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-03-08 18:31 |
Προβλημα με ουρα!!! | D_S | Bettas | 4 | 08-08-05 13:33 |
Ramirezi με φαγωμενη ουρα..? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:15 |