|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τίναγμα ψαριών γες γίνεται μόνο με την αμμωνία. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες, χωρίς πάντα να είναι κάτι κακό. Όπως και να' χει. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το προηγουμενο φίλτρο ήταν στρωμμένο απλα το μπόλι που έβαλα στο καινούριο φίλτρο απο το παλιό ήταν μετρημμένα 20 σεποράξ... μήπως γι αυτό?
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο τη στιγμη που δεν αυξησες την ιχθυοφορτωση, και τα 20 κομματια σιποραξ εφταναν για τη βιολογικη φιλτρανση στο ενυδρειο, θα φτανουν και τωρα.
|
||||
|
||||
![]()
Βέβαια καλό θα είναι να πάρεις ένα τεστάκι για αμωνία. Αν και το φίλτρο έχει τόσα περιθόρια που δύσκολα θα δεις κάτι μετρήσιμο. Ακόμα και να σου ψωφήσει ψάρι (φτου, φτου, φτου) και να μην το καταλάβεις.
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω Χρηστο ότι χρειαζομαι τεστακι αλλα 20 ευρω απο εδω 20 ευρω απο εκει εχω δωσει ασε να μην πω ποσα λεφτα για ενα 60 ενυδρειο δηλαδη σε λιγο θα πουλησω και το σπιτι μου για να εχω ενυδρείο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() σοβαρα τωρα μου εχουν φυγει πολλα λεφτα λιγο επειδη ειμαι υπερκαταναλωτικος λιγο επειδη θέλω να ζουν καλα τα ψαρακια..και σκεφτομαι τωρα που θελω να παρω 240 ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΔΩΣΩ?? αυτα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεογέννητα πλάτυ | amangos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 03-04-11 14:19 |
¶ρρωστα πλάτυ | mpoumpoula | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 27-01-11 00:58 |
Βοήθεια σε Πλάτυ!! | mikeepidio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 16-08-10 00:01 |
Ξιφοφόροι ή πλάτυ??? | pizzahot | Ζωοτόκα | 12 | 02-03-10 18:30 |
Πλάτυ όπως γκάπυ; | sailim | Ζωοτόκα | 2 | 24-02-10 08:43 |