|
|
||||
|
||||
![]()
οχι μια χαρα ηταν οι μετρησεις μου απο πριν..μηπως επειδη αγχωθηκαν λογω αλλαγης? και γενικα εγιναν κατι μικροατυχηματα και αργησα να βαλω το φιλτρο κανα 40 λεπτο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην αγχώνεσαι...
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην τρελένεσε. Τα αρσενικά πλάτυ το κάνουν αυτό. Κάτι σαν οριοθέτηση περιοχής, ένα πράγμα? Παιχνίδι, ίσως? Το κάνουν και τα δύο αρσενικά μου. Το ένα αρσενικό δηλαδή, γιατί το άλλο δεν μου φαίνεται και τόσο φανατικό!
![]() Για να δω απογόνους πλάτυ, έπρεπε να πάρω τον καινούργιο! ¶σχετο πράγμα όμως. Και τα δύο αρσενικά μου λοιπόν, το κάνουν. Αλλά μόνον πάνω στα φυτά. Όχι στις πέτρες.
|
||||
|
||||
![]()
και εμενα μονο ο ενας πλατυς το κανει μονο...απλα ανυσηχησα γιατι φοβηθηκα για αμμωνια οπως ειπα..τελικα ολα καλα με ολα ταψαρια απλα στρεσσαριστηκαν λιγο με την αλλαγη φιλτρου κτλπ..
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκανες τεστ αμμωνιας?
|
||||
|
||||
![]()
δυστηχως δεν εχω νο2 ομως 0 και γενικα το τεστ κανονικα νο3 10 κτλπ τα ιδια με τις αλλες φορες..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεογέννητα πλάτυ | amangos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 03-04-11 14:19 |
¶ρρωστα πλάτυ | mpoumpoula | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 27-01-11 00:58 |
Βοήθεια σε Πλάτυ!! | mikeepidio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 16-08-10 00:01 |
Ξιφοφόροι ή πλάτυ??? | pizzahot | Ζωοτόκα | 12 | 02-03-10 18:30 |
Πλάτυ όπως γκάπυ; | sailim | Ζωοτόκα | 2 | 24-02-10 08:43 |