|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια οντως η ροη πεφτει περιπου στα μισα οι εταιρειες την ροη την μετρανε χωρις υλικα
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη αυτο που εχω εγω γραφει 380 λ την ωρα εχει πεσει τωρα στα 190? και αυτο που εχει ο στρατηγος γραφει 700 λιτρα οποτε εχει πεσει στα 350? καλα μας κοροιδευουν με λιγα λογια..εμ μας πουλανε δυο ανεμιστηρακια και κατι μακαρονακια κοφτα εμ θα μας πιασουν και τον ποπο σε λιγο... για να μην πω κωλο...
τελικα βοηθηστε με λιγο γιατι μπερδευτηκα να παρω το eheim liberty ? kai an nai poio? η να παρω το εξωτερικο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για τα εξωτερικα λεμε οτι μειωνεται η ροη στο μισο περιπου, φανταζομαι οτι στα εσωτερικα και δε σε τετοια μικρα εσωτερικα, η πραγματικη ροη θα ειναι πολυ πιο κατω και απο τα μισα....Φανταζομαι ομως ετσι....? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια εγω εχω τα διπλασια ψαρια απο σενα και βλεπω ρυπους πολους ρυπους..τωρα ειναι αλγη ειναι αιωρουμενο χώμα κατι ειναι και μου την δινει..θα θελα μια καλη λυση παντως ..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Eδω ειναι το μικρο της σειρας, απλα για να το δεις και λιγο πιο κοντα: http://www.youtube.com/watch?v=1eq1NcIMa_8 και εδω φαινεται και λιγο το δικο μου στην αρχη και στο τελος. Σε φουλ ροη το εχω εγω. http://www.youtube.com/watch?v=vW0N9EWMYPk Οταν λεω δεν βλεπω ρυπους, εννοω μετραω αμμωνια και νο2 και ειναι 0. Αυτο νομιζω εννοουμε οταν λεμε ρυπους ενυδρειου, απο τον λιγο καιρο που ασχολουμαι με το χομπυ ![]() Τα χωματα και γενικα το καπως πιο θαμπο και οχι τοσο καθαρο νερο που μπορει να βλεπεις εσυ στο δικο σου, παλι λογικα ειναι απο ανεπαρκεια φιλτρου. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι μόνο για τα αιωρούμενα σωματίδια, βάλε λίγο ενυδρειακό βαμβάκι (πολύ καλά ξασμένο) στο επάνω μέρος του κάδου και θα στο κάνει κρύσταλο το νερό. Θα έχεις όμως θέμα με συχνά βουλώματα γιατί θα κατακρατά ακριβώς αυτά τα σωματίδια.
|
||||
|
||||
![]()
Με τα λεγόμενα του kesani,και αφού τα 760λ/ω(ας πω και 450 αν του κόψουμε σχεδόν τα μισά) του eheim 2042 είναι οριακά για ενυδρείο 50 λίτρων,πάρε ένα fluval 405 να το έχεις και για το επόμενο ενυδρείο σου...
![]() Φίλε kesani απλά προσπάθησε να μην είσαι εριστικός...φιλικά στο λέω!ας με διόρθωνες αντί να πέταγες ύπουλα μπηχτή!Πραγματικά πιστεύεις οτι ένα ενυδρειάκι 50λίτρων χρειάζεται ΤΗΝ φίλτρανση;;ας μην προσπαθεί ο καθένας να το παίξει πιο έξυπνος απτον άλλον..απόψεις λέμε και γνώμες πάνω σε αυτά που γνωρίζουμε!και πιστεύω αυτό που του είπα και του πρότεινα δεν ήταν κάτι λάθος..αν είναι έτσι να παίρνουμε φίλτρα 2πλάσια και 4πλάσια από αυτά που χρειαζόμαστε και να κλείνουμε τα βανάκια... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim Mechpro ή μακαρόνι;;, Σε eheim ecco 2034.. | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-06-11 10:31 |
Eheim ecco 2236 | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 26-02-09 18:13 |
Πρόβλημα σε eheim ecco | υδροχόος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-12-08 13:23 |
Eheim ecco 2236 | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-02-08 18:09 |