|
|
||||
|
||||
![]()
Μην τρελαίνεστε οτι πέφτει έτσι η απόδοση από τα φίλτρα!!
Δηλαδή όταν πας να πάρεις φίλτρο ξέρεις οτι θα παράγει τα μισά λίτρα από αυτά που λέει...ΦΥΣΙΚΑ και ΟΧΙ!!μην τρελαθούμε.. Αυτή η περίπτωση του άρθρου που αναφέρατε είναι μεμονωμένη και αν προσέξετε αυτά που γράφονται μπορεί να έκανε και λάθος το παιδί στην μέτρηση και να μην μέτρησε σωστά..η συζήτηση δεν συνεχίστηκε οπότε δεν μάθαμε τι έγινε τελικά.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να μην πεφτεις τοσο εξω στους υπολογισμους, η ροη πεφτει περιπου στα μισα. ------------------------- Παράθεση:
Oπως το βλεπεις εδω στη φωτογραφια που εχει το κενο? Απλα το ακουμπας στο τζαμι και στεκεται. Δεν ειμαι σπιτι να μετρησω τις διαστασεις του αλλα το λεει στο site που θα δεις και τη φωτογραφια: http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1443 19,5 πρεπει να ειναι το μηκος και 18 το υψος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 17-06-11 στις 21:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια οντως η ροη πεφτει περιπου στα μισα οι εταιρειες την ροη την μετρανε χωρις υλικα
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη αυτο που εχω εγω γραφει 380 λ την ωρα εχει πεσει τωρα στα 190? και αυτο που εχει ο στρατηγος γραφει 700 λιτρα οποτε εχει πεσει στα 350? καλα μας κοροιδευουν με λιγα λογια..εμ μας πουλανε δυο ανεμιστηρακια και κατι μακαρονακια κοφτα εμ θα μας πιασουν και τον ποπο σε λιγο... για να μην πω κωλο...
τελικα βοηθηστε με λιγο γιατι μπερδευτηκα να παρω το eheim liberty ? kai an nai poio? η να παρω το εξωτερικο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για τα εξωτερικα λεμε οτι μειωνεται η ροη στο μισο περιπου, φανταζομαι οτι στα εσωτερικα και δε σε τετοια μικρα εσωτερικα, η πραγματικη ροη θα ειναι πολυ πιο κατω και απο τα μισα....Φανταζομαι ομως ετσι....? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια εγω εχω τα διπλασια ψαρια απο σενα και βλεπω ρυπους πολους ρυπους..τωρα ειναι αλγη ειναι αιωρουμενο χώμα κατι ειναι και μου την δινει..θα θελα μια καλη λυση παντως ..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Eδω ειναι το μικρο της σειρας, απλα για να το δεις και λιγο πιο κοντα: http://www.youtube.com/watch?v=1eq1NcIMa_8 και εδω φαινεται και λιγο το δικο μου στην αρχη και στο τελος. Σε φουλ ροη το εχω εγω. http://www.youtube.com/watch?v=vW0N9EWMYPk Οταν λεω δεν βλεπω ρυπους, εννοω μετραω αμμωνια και νο2 και ειναι 0. Αυτο νομιζω εννοουμε οταν λεμε ρυπους ενυδρειου, απο τον λιγο καιρο που ασχολουμαι με το χομπυ ![]() Τα χωματα και γενικα το καπως πιο θαμπο και οχι τοσο καθαρο νερο που μπορει να βλεπεις εσυ στο δικο σου, παλι λογικα ειναι απο ανεπαρκεια φιλτρου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim Mechpro ή μακαρόνι;;, Σε eheim ecco 2034.. | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-06-11 10:31 |
Eheim ecco 2236 | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 26-02-09 18:13 |
Πρόβλημα σε eheim ecco | υδροχόος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-12-08 13:23 |
Eheim ecco 2236 | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-02-08 18:09 |