|
|
||||
|
||||
![]()
υ.γ προσ το παρων φιλοξενω καποια ζωοτοκα πλατυς γκαπυς και καποια τετρας κορυντορας που μαλλον θα βγουν..μετα σκεφτομαι για ramirezi και corydoras προς τον χειμωνα ομως και αναλογα τα κεφια..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εδω και τι μου ειχε πει ο delta66: http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...7&postcount=17 |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω μαζι σου αλλα εχεις λιγα φυτα οποτε και λιγοτερη αλγη εμενα εχει τρελαθει..εχω και τα κορυντορας που κανουν ανω κατω το χωμα και γινετε ενας ψιλοχαμος..το συγκεκριμενο φιλτρο δεν εχει πολυ μεγαλο καδο για βιολογια σε σχεση με αυτο που θελω να βαλω..οσο για τα ραμιρεζι πιστευω θα ειναι κομπλε 2 σε ενα 60λτρο και με ενα κοπαδακι κορυντορας
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν παω να συγκρινω το κρεμαστο φιλτρο 2041 με το ecco 300 που λες. Και το οτι πεφτει η ροη στα μισα σε συμφερει, οπως καταλαβες και μονος σου. Εγω απλα σχολιασα αυτο που λες το οτι δεν θα εβλεπες διαφορα. Και κατι ακομα, η αλγη που κολλαει στο θεμα με το φιλτρο? Απλα δεν ξερω, μη παρεξηγηθω. Και εγω εχω υποστρωμα seachem που βγαζει και εκεινο χωμα αλλα δεν εχω κορυντορας να το σκαβουνε... ![]() ------------------------- Μια ερωτηση. Οταν λεμε οτι θα πεσει στα μισα η ροη, δεν παει να πει οτι θα πεσει και στα μισα η πιεση με την οποια θα βγαινει το νερο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 17-06-11 στις 20:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μην τρελαίνεστε οτι πέφτει έτσι η απόδοση από τα φίλτρα!!
Δηλαδή όταν πας να πάρεις φίλτρο ξέρεις οτι θα παράγει τα μισά λίτρα από αυτά που λέει...ΦΥΣΙΚΑ και ΟΧΙ!!μην τρελαθούμε.. Αυτή η περίπτωση του άρθρου που αναφέρατε είναι μεμονωμένη και αν προσέξετε αυτά που γράφονται μπορεί να έκανε και λάθος το παιδί στην μέτρηση και να μην μέτρησε σωστά..η συζήτηση δεν συνεχίστηκε οπότε δεν μάθαμε τι έγινε τελικά.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να μην πεφτεις τοσο εξω στους υπολογισμους, η ροη πεφτει περιπου στα μισα. ------------------------- Παράθεση:
Oπως το βλεπεις εδω στη φωτογραφια που εχει το κενο? Απλα το ακουμπας στο τζαμι και στεκεται. Δεν ειμαι σπιτι να μετρησω τις διαστασεις του αλλα το λεει στο site που θα δεις και τη φωτογραφια: http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1443 19,5 πρεπει να ειναι το μηκος και 18 το υψος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 17-06-11 στις 21:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια οντως η ροη πεφτει περιπου στα μισα οι εταιρειες την ροη την μετρανε χωρις υλικα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΣΤΡΑΤΗΓΕ κανε μου μια χαρη και μετρα λιγο ποσα εκατοστα ειναι υψος πλατη και πλαγια και πες μου γιατι εχω αρισει και το σκεφτομαι σοβαρα τωρα..και πως πιανετε? ρυθμιζετε το που θα πιαστει ? κανει ανατάραξη?και αυτο λεει 700 λιτρα την ωρα αλλα ουτε καν πιστευω.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim Mechpro ή μακαρόνι;;, Σε eheim ecco 2034.. | \/ag | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-06-11 10:31 |
Eheim ecco 2236 | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 26-02-09 18:13 |
Πρόβλημα σε eheim ecco | υδροχόος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-12-08 13:23 |
Eheim ecco 2236 | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-02-08 18:09 |