|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θυμασε τι σου ειχα πει οταν το εφτιαχνες??(Πολύ ωραίο το ενυδρίο σου φίλε.Και το στήσιμο με τις σπηλιές μια χαρά είναι.Αυτό που θα σου πω από δίκη μου εμπειρία είναι ότι αν θελήσεις να πιάσεις κανένα ψάρι αργότερα που θα χρειαστείς σίγουρα...τα mbuna γενάνε συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολο εφόσον έχεις κολήσει τις πέτρες.Τι ψαράκια σκέφτεσε να βάλεις?)Εχω και εγω το ιδιο προβλημα φιλε μου ενα κολπακι που το εχω κανει και δουλευει ειναι να κοψεις ενα πλαστικο μπουκαλι στο σημειο που ξεκειναει να γινετε χωνι και να το βαλεις αναποδα μεσα στο αλλο.Τα αφηνεις μια μερα νυστικα και την αλλη μερα βαζεις τροφη μεσα στο μπουκαλι και το βαζεις μεσα σιγουρα θα μπουνε ψαρια μεσα αλλα ειναι λαχειο αν θα μπουνε αυτα που θελεις να πειασεις.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικανοσχέδια | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 66 | 02-01-11 10:25 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
νεος στο χωρο... | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-12-06 10:22 |