|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
lans για τετοιες τις πηρα.δεν πιστευω να μην ειναι κιολας.παντως δεν τις τεσταρα αν αφριζουν η οχι.
------------------------- εχθες η τριτη απο τις τρεις acei ξεμπουκωσε και αυτη οποτε περα απο τα πιτσιρικια εχουμε και νεογεννητα.εν το μεταξυ βλεπω τον αρσενικο πολυ αγριεμενο.αντε να δουμε. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas78 : 28-05-11 στις 20:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βεβαια, αυτο δεν σημαίνει οτι αμα δεν εχει...δεν ειναι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.επειδη οι γεννες και τα μπουκωματα ειναι πλεον συνηθες φαινομενο θα πρεπει να μπορω να πιανω τα μικρα για να τα δινω η να βαζω σε αλλο ενυδρειο τις μπουκωμενες να γεννανε.αυτο ομως δεν μπορει να γινει γιατι οι πετρες ειναι κολλημενες οποτε δεν μπορω να σηκωσω μερικες για να πιασω καποιο ψαρι.πηρα την αποφαση να τις ξεκολλησω(οπως και εκανα)και να κανω ενα στησιμο πιο λειτουργικο για αυτη την δουλεια και βασικα με λιγοτερες πετρες αυτη την φορα.φωτο με το νεο στησιμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα δεν βλέπουμε φωτο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Θυμασε τι σου ειχα πει οταν το εφτιαχνες??(Πολύ ωραίο το ενυδρίο σου φίλε.Και το στήσιμο με τις σπηλιές μια χαρά είναι.Αυτό που θα σου πω από δίκη μου εμπειρία είναι ότι αν θελήσεις να πιάσεις κανένα ψάρι αργότερα που θα χρειαστείς σίγουρα...τα mbuna γενάνε συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολο εφόσον έχεις κολήσει τις πέτρες.Τι ψαράκια σκέφτεσε να βάλεις?)Εχω και εγω το ιδιο προβλημα φιλε μου ενα κολπακι που το εχω κανει και δουλευει ειναι να κοψεις ενα πλαστικο μπουκαλι στο σημειο που ξεκειναει να γινετε χωνι και να το βαλεις αναποδα μεσα στο αλλο.Τα αφηνεις μια μερα νυστικα και την αλλη μερα βαζεις τροφη μεσα στο μπουκαλι και το βαζεις μεσα σιγουρα θα μπουνε ψαρια μεσα αλλα ειναι λαχειο αν θα μπουνε αυτα που θελεις να πειασεις.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βαγγελη σημερα θα ασχοληθω οποτε αν το νερο δεν ειναι θολο θα βγαλω καμμια φωτο
![]() αρχισε το κραξιμο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το εγχειρημα τελειωσε.το ενυδρειο δειχνει πλεον ετσι.
το νερο δεν εχει ξεθολωσει ακομα αλλα παλι καλα μετα απο τετοιο χαμο που εγινε.βγαζοντας ολες τις πετρες ξεχασα το φυσικο φαινομενο της ανωσης με αποτελεσμα να σηκωθουν επανω τα φενιζολ παρασυροντας την αμμο οποτε χαος.επειδη απο καιρο ειχα προβλημα με την αμμο θαλασσης(πολυ ψιλη και με το παραμικρο ψιλοθολωνε το νερο)βρηκα την ευκαιρια να ριξω μεσα 25 κιλα χαλαζιακη αμμο που ειχα ετοιμη πλυμενη απο την πρωτη αποπειρα στησιματος.πανω απο την αμμο θαλασσης εχει τωρα ενα στρωμα χαλαζιακη 3-4ποντους. αφου τα ψαρια τελικα δεν ασχολουνται με τα φυτα σκεφτομαι να βαλω και αλλα.αυτα.γνωμες-παρατηρησεις ενοειται δεκτες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσε πολυ το ακουασκειπ! ισως ενα μαυρο χαρτονι πισω θα τονιζε περισσοτερο της πετρες και τα φυτα! καλη συνεχεια!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικανοσχέδια | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 66 | 02-01-11 10:25 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
νεος στο χωρο... | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-12-06 10:22 |