|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω μια ερωτηση να σου κανω... Το φενιζολ οταν εβαλες μεσα στο ενυδρειο δεν δημιουργει προβλημα??? ή το τυλιγεις με κατι για να μην φυγουν τα πολυ μικρα μικρα μπαλακια ..?? Με τι σιλικονη χρισιμοποιεις? ειδικη για τα τζαμια?? Ευχαριστω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Κώστα κι εμένα μ'αρέσει το στήσιμο της πέτρας.
Θα περιμένουμε να το δούμε με τα ψαράκια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η σιλικόνη που χρειαζόμαστε είναι 100% σιλικόνη χωρίς πρόσθετα που μπορεί να είναι επικίνδυνα για τα ψάρια.ΔΕ θέλουμε αυτήν που ονομάζουν αντιμουχλική,καθώς περιέχει επικίνδυνα πρόσθετα.Αν γράφει ότι είναι κατάλληλη για ενυδρεία και για κολλήσεις τζαμιών ενυδρείων,μας κάνει.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.οσον αφορα το φενιζολ ειναι DOW 3 ποντους αλλα το WALL-MATE(πολυ συμπαγες),οχι το ROOF-MATE(το οποιο ειναι παλι μπλε αλλα τριβεται πολυ ευκολα).λεω σημερα να ξεκινησω το στρωσιμο τελικα με αμμωνια οποτε ψαρια θα αργησω να βαλω.οι αποριες δεν τελειωνουν ποτε οποτε θα τα λεμε πολυ συχνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Samian;570777]
Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.ξεκινησα εχθες το στρωσιμο με αμμωνια.για να βρω την δοσολογια δοκιμασα σε ενα κουβα 10 λιτρων ετσι ωστε να πολλαπλασιασω επι τα λιτρα μου.το θεμα ειναι οτι δεν ηξερα ποσα λιτρα νερου εχω μετα τις πετρες που εβαλα.
εριξα 2.5ml καθαρη αμμωνια (10% αραιωση) και μετα απο 3 ωρες μετρησα 1mg αμμωνια.μετα απο μια καλη αλλαγη νερου επεσα αναμεσα σε 0.3-0.5mg.παω σε ενα μαγαζι να παρω ετοιμα βακτηρια και ενα παιδι που ακουσε την κουβεντα για στρωσιμο μου προτεινε να παω να παρω νερο απο το δικο του μιας και θα εκανε αλλαγη.ενω δεν σκεφτομουν για μπολι ειπα να βοηθησω λιγο την κατασταση.πηγα και πηρα 60 λιτρα και τα εριξα στο δικο μου.εριξα και τα ετοιμα βακτηρια και τωρα αναμονη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
ειπα να κανω κανα πειραμα με το φωτιστικο για να κανω το ενυδρειο λιγο πιο ατμοσφαιρικο.εβαλα και δευτερο ballast με μια ακτινικη μπλε για να αναβουν οι δυο λαμπες ανεξαρτητες(μεχρι τωρα ειχα μια μονο daylight).στην πρωτη φωτο και οι δυο αναμμενες στην δευτερη μονο η ακτινικη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε πολυ ωραιο φαινετε στην πρωτη φωτο.Η μπλε λαμπα λενε οτι τονιζει τα χρωματα των ψαριων αληθευει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαρκο στα acei τονιζει λιγο περισσοτερο καποιες μπλε λεπτομερειες που εχουν.στα labido δεν κανει διαφορα.μην φανταζεσαι πολυ μεγαλη διαφορα παντως γενικα.απλα την εβαλα γιατι βαρεθηκα λιγο αυτο το αχρωμο daylight.δεν ξερω πως θα εδειχνε με την ροζ(plant) γιατι εχω ακουσει πως και αυτη τονιζει τα χρωματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι να βαλω και εγω μια μπλε.Εχω ακουσει ομως οτι βοηθαει την αλγη!Για την ροζ δεν ηξερα θα το ψαξω.
|
|
|||
|
|||
![]()
η μπλε οντως ενισχυει την δημιουργια αλγης.προσωπκα δεν εχω σκοπο να την χρησιμοποιω πολη ωρα.εν τω μεταξυ η ακτινικη μπλε ειναι για θαλασσινο ενυδρειο ενω η ροζ ειναι πιο κοντα σε ενυδρειο γλυκου νερου.απο την στιγμη που με μια daylight οι αναγκες των ψαριων καλυπτονται ολα τα αλλα ειναι
καθαρα για αισθητικους λογους |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικανοσχέδια | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 66 | 02-01-11 10:25 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
νεος στο χωρο... | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-12-06 10:22 |