|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμπληρωσε τη φορμα που ειναι στην κατηγορια ασθενειες και βαλε και καθαρες φωτο κοντινες του ψαριου αλλα και πανοραμικες του ενυδρειου μηπως βγει καποιο συμπερασμα
|
||||
|
||||
![]()
Eμενα φιλος μου που εχει oscar και του δινει κατι pallets του αρεσουν πολυ αλλα και παλι βγαζει οπως μασαει λιγη τροφη (σε κομματακια βεβαια) απο τα βραγχια (πρεπει να ειναι φυσιολογικο)...απο τοτε που του εδωσε αυτη τη τροφη εχει μεγαλωσει πολυ πιο γρηγορα απο οτι πριν με τα φυλλαρακια αλλα και παλι μεγαλωνε πολυ γρηγορα...δεν καταλαβαινουν αυτα τα ψαρια...μεγαλωνουν γρηγορα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Όπως είπε και ο delta66 βάλε Φωτο αλλιώς δύσκολα να καταλάβουμε τι εννοείς
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ammonia - 1 No2 - 0 No3 - 8 [IMG]file:///F:/DCIM/102MSDCF/DSC00327.JPG[/IMG] |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε το ψαράκι είναι στρεσαρισμενο τώρα οι τιμές που δείχνεις η αμωνία νομίζω έπρεπε να είναι μηδέν. ph; πόσο εχεις σκληροτητες ; Πάντως το ψάρι δε δείχνει καλα
|
|
||||
|
||||
![]()
GH: 9dH
pH: 7,5 Αυτες ειναι οι τελευταιες μετρισεις πριν μιση ωρα. Εκανα αλλαγη νερου χθες. Δε ξερω τι τον πειραζει. Τον βλεπω που κοιταει επιμονα στα τζαμια και αλλαζει χρωμα προς το ασπρο, αρα στρεσαρεται. Καμια πιθανη λυση? |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο Μήπως το εχεις δίπλα σε καμία πόρτα που ανοιγοκλεινει συνέχεια Μήπως είναι σε σημείο που έχει συνεχή κίνηση
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε kwstas original Νομίζω ότι αναφέρω περί αμμωνιας
|
|
||||
|
||||
![]()
Nαι το ξερει, απλα του κανει εντυπωση που κανεις δεν το ανεφεραι σαν λογο του το οτι μπορει και αυτο να κανει τον οσκαρ να μην ειναι καλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
H φιλτρανση του ενυδρειου ειναι 2πλη. Το φιλτρο ειναι στρωμενο με το μακαρονακι του με το βαμβακακι του και το σφουγκαρακι του. Η αμμωνια πηγε 0 τελικα αφου το φροντιζω με φαρμακα αντιχλωριακα και Nitrivek της Sera. Τον ψαρι μου τον ταιζω 4 λεπτα την ημερα καθημερινως με πελετς και καποιες φορες 1 - 2 φορεσ την εβδομαδα του κανω και παρτι με γαριδες. Αυτα για τωρα. Περιμενω νεα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεγαλο οσκαρ+μικρο οσκαρ=κολατσιο?? | DIMITRIUS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 25-08-11 14:54 |
αμμο για οσκαρ | DIMITRIUS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 27-06-10 13:48 |
Γεννα οσκαρ | ANEMOS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 30-05-08 23:24 |
οσκαρ αρωστο | KWSTAS718 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 29-10-06 10:05 |